Povezane vesti

Aca Lukas o vezi sa Danijelom Vranić! Ko je kriv za raskid?!

Aca Lukas o vezi sa Danijelom Vranić! Ko je kriv za raskid?!

Svet plus 28.09.2023
Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi je pisao o vezi sa Danijelom Vranić, o tome koliko je divna žena ali i ko je kriv za raskid?! Krivac je druga žena koja je od njega pokušala da napravi "mirišljavu pudlicu". Danijela Vranić, "kraljica splavova", kako… »
"Pravila je od mene namirisanu pudlicu, što je najgore to mi se svidelo!" Lukas otkrio ko je kriv za raskid sa Danijelom

"Pravila je od mene namirisanu pudlicu, što je najgore to mi se svidelo!" Lukas otkrio ko je kriv za raskid sa Danijelom

Mondo 28.09.2023
Aca Lukas je u svojoj knjizi ispričao detalje ljubavnog života, sa Danijelom Vranić otišao u Budvu, vratio se sa Sonjom! Aca Lukas je u svojoj knjizi ispričao detalje ljubavnog života, sa Danijelom Vranić otišao u Budvu, vratio se sa Sonjom… »
Danijela Vranić uhvatila sonju i lukasa kako se ljube! Isplivao razlog kraha ljubavi "Bacila je sa sebe ogrlicu od…

Danijela Vranić uhvatila sonju i lukasa kako se ljube! Isplivao razlog kraha ljubavi "Bacila je sa sebe ogrlicu od…

Kurir 28.09.2023
Danijela Vranić, nekadašnja "kraljica splavova", važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti. Naime, Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju… »
"Bacila je sa sebe ogrlicu od: 18.000 evra" o ljubavi Danijele Vranić i Lukasa svi su brujali, a onda ga je ovako uhvatila…

"Bacila je sa sebe ogrlicu od: 18.000 evra" o ljubavi Danijele Vranić i Lukasa svi su brujali, a onda ga je ovako uhvatila…

Blic 28.09.2023
Danijela Vranić, nekadašnja "kraljica splavova", važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene u jeku popularnosti. Naime, Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju… »

Vesti dana »