Povezane vesti
„Kad bih mogla bar na tren da te zagrlim i poljubim“: Potresna objava majke mladića koji je ubijen u masovnoj pucnjavi u…
Nova 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je… »
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti": Potresne reči majke Petra slamaju srca: "Da te nikada nisam sahranila"
Blic 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je… »
Vesti dana »

(BLOG) Protesti u više gradova: U Nišu napad na dekanku, u Užicu akcija „Pitaj studenta“
N1 Info pre 8 minutajoš 81 povezana

Rektor Đokić: Univerzitet nije ispostava vlasti, vlast je prolazna, univerzitet trajna institucija
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih

Osobe koje su pronađene na Beljanici u dobrom zdravstvenom stanju: "Krenuli su preko planine i to ih je koštalo"
Euronews pre 19 minutajoš 41 povezana

Đoković večeras igra finale Majamija: Za 100. titulu u karijeri protiv Menšika
Dnevnik pre 7 satijoš 19 povezanih