Povezane vesti
„Kad bih mogla bar na tren da te zagrlim i poljubim“: Potresna objava majke mladića koji je ubijen u masovnoj pucnjavi u…
Nova 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je preminuo 23… »
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti": Potresne reči majke Petra slamaju srca: "Da te nikada nisam sahranila"
Blic 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je preminuo 23… »
Vesti dana »

Večeras finale evrobasketa: Nemci žele kao s Pešićem 1993, Turska ide na prvu titulu (20)
Dnevnik pre 14 minutajoš 11 povezanih

Amerika ključa nakon ubistva Kirka Tramp želi oporavak nacije, ali tvrdi da oni to sprečavaju
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

(VIDEO) Oštećenja na asfaltu i gužve u saobraćaju: Pripreme za Vojnu paradu uveliko u toku
N1 Info pre 53 minutajoš 1 povezana