Povezane vesti
„Kad bih mogla bar na tren da te zagrlim i poljubim“: Potresna objava majke mladića koji je ubijen u masovnoj pucnjavi u…
Nova 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je preminuo 23… »
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti": Potresne reči majke Petra slamaju srca: "Da te nikada nisam sahranila"
Blic 28.09.2023
"Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, da ćeš mi reći da sam sve to sanjala i da te nikada nisam sahranila" Na društvenim mrežama osvanula je potresna objava Biljane Mitrović, majke Petra Mitrovića koji je preminuo 23… »
Vesti dana »
Iako je niko ne zove na pregovore, Kaja Kalas bi da diktira uslove Rusiji
Vesti online pre 1 satjoš 29 povezanih
Čačani ponovo ispred bolnice zbog smrti devojčice: Direktor kaže - ako postoji propust, onaj ko je kriv će odgovarati
N1 Info pre 38 minutajoš 66 povezanih
Transparensi: Hrvatska na začelju zemalja EU u borbi protiv korupcije
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 8 satijoš 7 povezanih
Sud u Hagu pustio na privremenu slobodu Smakaja i Fazljijua, optužene za ometanje tog suda
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih