Povezane vesti

"A ko je: Stanija?" Vladimir Tomović potkačio starletu, pa javno priznao: "Ona mi nikad nije bila devojka"

"A ko je: Stanija?" Vladimir Tomović potkačio starletu, pa javno priznao: "Ona mi nikad nije bila devojka"

Blic 28.09.2023
Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a gledaoce je najviše šokiralo to što je kad je na voditeljkino pitanje o vezi sa Stanijom Dobrojević više puta ponovio da u rijalitiju nikad nije… »
Stanija mi nije bila devojka, imao sam ulogu! Sve ostavio u neverici priznanjem - "Aneli ne mogu očima da gledam"

Stanija mi nije bila devojka, imao sam ulogu! Sve ostavio u neverici priznanjem - "Aneli ne mogu očima da gledam"

Mondo 28.09.2023
Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Stanija… »
"Stanija mi nije bila devojka" Vladimir Tomović se surovo ogradio od veze sa starletom, pa otkrio: Afere su samo lepa…

"Stanija mi nije bila devojka" Vladimir Tomović se surovo ogradio od veze sa starletom, pa otkrio: Afere su samo lepa…

Kurir 28.09.2023
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović prilikom gostovanja u jednoj emisiji, progovorio je u učesnicima Elite i Zadruge. Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a najviše je šokiralo kad… »

Vesti dana »