Povezane vesti
"A ko je: Stanija?" Vladimir Tomović potkačio starletu, pa javno priznao: "Ona mi nikad nije bila devojka"
Blic 28.09.2023
Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a gledaoce je najviše šokiralo to što je kad je na voditeljkino pitanje o vezi sa Stanijom Dobrojević više puta ponovio da u rijalitiju nikad nije imao… »
Stanija mi nije bila devojka, imao sam ulogu! Sve ostavio u neverici priznanjem - "Aneli ne mogu očima da gledam"
Mondo 28.09.2023
Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Stanija… »
Vesti dana »
U Novom Pazaru zaplenjena 52 automobila i uhapšene 4 osobe: Velika akcija policije (foto)
Mondo pre 6 minutajoš 51 povezana
Juriš marokanskih migranata na Seutu: Neverovatne scene upada 60.000 migranata u špansku eksklavu Seutu uznemirile svet
Mondo pre 16 minutajoš 82 povezane
Ponovo poskupeli i dizel i benzin: Evo koliko će vozači plaćati gorivo narednih sedam dana
Ozon pre 3 satajoš 51 povezana
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 10 povezanih
Koliko zarađuju Crnogorci? Prosečna plata jedva prelazi 1000 evra, realne zarade pale
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane