Povezane vesti
"A ko je: Stanija?" Vladimir Tomović potkačio starletu, pa javno priznao: "Ona mi nikad nije bila devojka"
Blic 28.09.2023
Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a gledaoce je najviše šokiralo to što je kad je na voditeljkino pitanje o vezi sa Stanijom Dobrojević više puta ponovio da u rijalitiju nikad nije… »
Stanija mi nije bila devojka, imao sam ulogu! Sve ostavio u neverici priznanjem - "Aneli ne mogu očima da gledam"
Mondo 28.09.2023
Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Bivši rijaliti učesnilk, Vladimir Tomović sve je iznenadio kada je progovorio o starim, ali i novim učesnicima Zadruge. Stanija… »
"Stanija mi nije bila devojka" Vladimir Tomović se surovo ogradio od veze sa starletom, pa otkrio: Afere su samo lepa…
Kurir 28.09.2023
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović prilikom gostovanja u jednoj emisiji, progovorio je u učesnicima Elite i Zadruge. Jedna od tema koja je došla na red bili su Vladimirovi ljubavni odnosi tokom učešća u rijalitiju, a najviše je šokiralo kad… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 4 satijoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 2 satajoš 26 povezanih
Hoće li moći zvezda bez njih? Poznato ko će propustiti meč sa Asvelom – Nedović nije jedini!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane
Naložena obdukcija oca (35) i sina (2): Preticao kamion u suprotnom smeru, od automobila nije ostalo ništa (foto)
Blic pre 50 minutajoš 21 povezana