Povezane vesti
"Majka mi je preminula, a ja sam morala da pevam" Pevačica se slomila zbog smrti: "i dalje mi zasuze oči na svirci"
Blic 28.09.2023
Muzički posao Marini Stefanović je doneo mnogo lepih trenutaka i mogućnosti, ali bilo je i situacija kada su bili neophodni nadljuskiljduski napori da radi svoj posao, da peva. Naime, njena majka se nedavno upokojila, ali trenuci neizvesnosti u kakvom… »
"Morala sam da pevam dva dana nakon mamine sahrane" Pevačica s bolom priča o teškom životnom udarcu: I dalje mi zasuze…
Kurir 28.09.2023
Zvezda "Granda" Marina Stefanović najviše nastupa na privatnim veseljima. Ona je gostovala u "Grand magazinu" gde je ispričala da joj je najteže bilo da peva dok joj je majka, koja je nedavno preminula, bila bolesna. - Najteže mi je bilo da radim kad… »
Vesti dana »
Šta su poslodavci dužni da daju zaposlenima koji rade za praznik? Ne moraju samo da vam isplate duple dnevnice
Mondo pre 53 minutajoš 71 povezana
U Srbiji sutra oblačno i hladno sa kišom, najviša temperatura devet stepeni
Politika pre 1 minutjoš 35 povezanih
GASNA ELEKTRANA BI SPASILA SRBIJU Vučić: Osigurala bi nam električnu energiju za 12 godina - Veliki naredni korak u saradnji Srbije i Azerbejdžana
Kurir pre 7 minutajoš 34 povezane
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 6 satijoš 23 povezane
Vučić: Sa Alijevim sam razgovarao o izgradnji gasne elektrane kod Niša
RTV pre 2 satajoš 23 povezane