Povezane vesti
"Ćutala sam jer sam tako izabrala, ali više ne želim!" Amidžićeva devojka otkrila kroz šta prolazi, pa zapretila! Foto
Mondo 28.09.2023
Mina Naumović korisnicima društvenih mreža poručila da će ih blokirati ukoliko nastave da je uznemiravaju. Mina Naumović korisnicima društvenih mreža poručila da će ih blokirati ukoliko nastave da je uznemiravaju. Trudna Mina Numović mesecima… »
"Mesecima trpim uvrede i pretnje" Trudna Mina neće više da ćuti! Ognjenova devojka rešila da se obračuna, evo šta je…
Kurir 28.09.2023
Voditeljka Mina Naumović, devojka Ognjena Amidžića, koja je u petom mesecu trudnoće, oglasila se na Instagramu i obelodanila da joj preko društvene mreže konstantno stižu pretnje. Ona je navela da više nikome neće da ćuti i da se povukla iz… »
Vesti dana »

Spremite se veliku promenu temperature, razlika će biti 20 stepeni: Evo šta najavljuje nova vremenska prognoza
Alo pre 7 minutajoš 9 povezanih

Ko je 19-godišnji klinac koji je zaludeo Evropu: Svi pričaju o momku koji je Svecima doneo prvu Ligu šampiona
Kurir pre 16 minutajoš 13 povezanih

„Proveo sam tri, četiri sata sa njim u bolnici“: Đoković otkrio kako je Amanović, podelio detalje iz posete
Nova pre 31 minutajoš 5 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana