Povezane vesti
Prvi muž je drogirao i silovao: Džoan Kolins progovorila o užasu koji je doživela - Pokušao da me proda za 10.000 dolara
Mondo 28.09.2023
Džoan Kolins se udavala 5 puta, a prvi put je rekla da "jer je morala od sramote" Džoan Kolins se udavala 5 puta, a prvi put je rekla da "jer je morala od sramote" Glumica Džoan Kolins snimila je dokumentarni film o svom životu u kojem je govorila o… »
Prvi muž me drogirao, napastvovao i hteo da me proda arapima Filmska ikona do detalja opisala mračnu i potresnu stranu svog…
Kurir 28.09.2023
Glumica Džoan Kolins je otvorila dušu u dokumentarnom filmu "Ovo je Džoan Kolins" i otkrila mračne tajne iz svog privatnog života i time ostavila publiku bez teksta. Ona je nama najpoznatija kao zlobnica Aleksis iz serije "Dinastija" koja je bila… »
Vesti dana »

Presing Luisa Enrikea učiće se u školama: Inter nije znao gde je, a jednom igraču bi odmah dao Zlatnu loptu
Mondo pre 16 minutajoš 9 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 31 minutajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 31 minutajoš 6 povezanih