Povezane vesti
Aleksandar Šapić podneo ostavku, uslov za izbore u Beogradu
Dnevnik 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na tu funkciju kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora. Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne… »
Talasu ostavki gradonačelnika širom Srbije pridružio se i Šapić
Bloomberg Adria 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na funkciju gradonačelnika Beograda, saopšteno je na portalu Beoinfo, u talasu ostavki gradonačelnika širom Srbije koji sugerišu pripremu za izbore. "Upravo sam podneo formalnu ostavku na… »
Aleksandar Šapić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Beograda
Nova 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je danas ostavku na svoju funkciju, potvrđeno je za Nova.rs. Nakon talasa ostavki gradonačelnika i predsednika opština širom Srbije, ostavku je podneo i prvi čovek Beograda. To znači da će ići na… »
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo ostavku
Insajder 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na tu funkciju kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora. Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne… »
Aleksandar Šapić podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Beograda
Danas 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je danas ostavku na svoju funkciju, saopšteno je na portalu Beoinfo. Nakon talasa ostavki gradonačelnika i predsednika opština širom Srbije, ostavku je podneo i prvi čovek Beograda. To znači da će… »
Aleksandar Šapić podneo ostavku
Radio sto plus 29.09.2023
{Related:191239} Šapić, koji je i funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke, je rekao da će, i “nakon ovog čina” nastaviti, “jednako predano i posvećeno” da obavlja posao gradonačelnika. Prema njegovim rečima, to će raditi da bi se… »
N1 Info 29.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić saopštio je da formalno podnosi ostavku na tu funkciju, ali da nastavlja posvećeno i predano da vodi Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja građana, saopšteno je iz Gradske uprave. Upravo sam… »
Euronews 29.09.2023
Aleksandar Šapić podneo je formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Beograda, potvrđeno je za Euronews Srbija iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda. "Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada Beograda, kako bi počeli… »
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo ostavku
IndeksOnline 29.09.2023
BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je danas formalnu ostavku kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se, pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra održali i na nivou Beograda. Podnosim… »
Šapić podneo ostavku: Prethodnih dana to učinili i čelnici pojedinih opština, da li je ovo uvod u lokalne izbore?
EurActiv 29.09.2023
Ostavke su podneli i gradonačelnici Trstenika, Novog Pazara, Kraljeva...a zakon jasno propisuje do kada i ostali to moraju učiniti najkasnije ukoliko je cilj da se na birališta izađe do kraja ove godine Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić… »
Gradonačelnik Šapić podneo ostavku
Telegraf 29.09.2023
"Upravo sam podneo formalnu ostavku" Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podneo je ostavku na tu funkciju. Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje… »
Gradonačelnik Beograda podneo ostavku
Slobodna Evropa 29.09.2023
Gradonačelinik Beograda Aleksandar Šapić podneo je u petak, 29. septembra, ostavku na tu funkciju, saopštila je Gradska uprava. On će ipak, kako se navodi, nastaviti da vodi Beograd do "izbora i konačne provere poverenja Beograđana". "Upravo sam… »
Gradonačelnik Beograda podneo ostavku
Pravda 29.09.2023
Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda, rekao je… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda krenuli za Novi Sad, policija obezbeđuje trasu: Na prvoj pauzi odali poštu stradalima na Železničkoj stanici, evo gde se dalje kreću
Blic pre 6 minutajoš 40 povezanih
Studenti koji blokiraju fakultete krenuli su peške iz Beograda za Novi Sad, policija će obezbeđivati trasu šetnje
Euronews pre 31 minutajoš 36 povezanih
SAD:Najmanje 18 osoba poginulo kada se sudario putnički avion sa vojnim helikopterom, traga se za više od 40 putnika
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih
Turski državljanin silovao stariju ženu na Ledinama: Evo kolika mu robija preti
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih