Повезане вести

Дашић: Поднео сам оставку због захтева опозиције

Дашић: Поднео сам оставку због захтева опозиције

Прессек 29.09.2023
Градоначелник Крагујевца Никола Дашић потврдио је да је поднео оставку на место првог човека града на Лепеници. Према његовим речима, оставку је, као и већина његових колега у Србији, поднео због захтева опозиције. - Не желимо… »
Крагујевац: Дашић поднео оставку – нећу да нас нико малтретира

Крагујевац: Дашић поднео оставку – нећу да нас нико малтретира

Ало 29.09.2023
Јуче у поподневним часовима, градоначелник Крагујевца Никола Дашић, чији је мандат обележен амбициозним пројектима и значајним инфраструктурним инвестицијама, поднео је оставку. У свом образложењу, он је нагласио да је одлуку… »
Крагујевчани о Дашићевој оставци: Или не знају, или „требало је ранијеˮ (ВИДЕО)

Крагујевчани о Дашићевој оставци: Или не знају, или „требало је ранијеˮ (ВИДЕО)

Глас Шумадије 29.09.2023
У току јучерашњег дана, 24 сата након што је председник Вучић најавио изборе 17. децембра, градоначелник Крагујевца Никола Дашић је, попут многих градоначелника и председника општина, поднео оставку. Питали смо Крагујевчане како… »
Никола Дашић: Нећу да нас неко малтретира, док историјски мењамо Крагујевац (ВИДЕО)

Никола Дашић: Нећу да нас неко малтретира, док историјски мењамо Крагујевац (ВИДЕО)

Глас Шумадије 29.09.2023
На данашњој конференцији за новинаре за новинаре, градоначелник Крагујевца у оставци Никола Дашић говорио је о успесима градске власти, „булументи“ која малтретира грађане и жељи да се на изборима 17. децембра „измери ко је… »
Власт се осваја на изборима а не „притиском” на улици: Градоначелник Крагујевца Никола Дашић потврдио оставку на конференцији…

Власт се осваја на изборима а не „притиском” на улици: Градоначелник Крагујевца Никола Дашић потврдио оставку на конференцији…

Данас 29.09.2023
Градоначелник Крагујевца Никола Дашић, на јутрошњој конференцији за новинаре потврдио да је поднео оставку на функцију. – Поносан сам на све оно што је Крагујевац постао од 2020. године до данас, казао је, Дашић и том приликом… »
Градоначелници Крагујевца и Пирота поднели оставке

Градоначелници Крагујевца и Пирота поднели оставке

Еуроневс 29.09.2023
Након Београда, и градоначници Крагујевца и Пирота поднели су оставке, како би се створили услови за одржавање локалних избора у децембру. Одлуку о подношењу оставке градоначелник Крагујевца Никола Дашић саопштио је на… »
ОПОЗИЦИЈА МАЛТРЕТИРАЛА ДАШИЋА – зато је дао оставку

ОПОЗИЦИЈА МАЛТРЕТИРАЛА ДАШИЋА – зато је дао оставку

Крагујевац Пресс 29.09.2023
Како је изјавио на данашњој конференцији за новинаре, сада већ бивши градоначеник Крагујевца Никола Дашић, главни разлог његоце јучерашње оставке јесте малтретирање од стране крагујевачке опозиције. Поред тога, бивши… »
Дашић поднео оставку

Дашић поднео оставку

Крагујевачке 29.09.2023
– Ја, Никола Дашић, подносим оставку на функцију градоначелника града Крагујевца, пише у оставци првог човека Српске напредне странке у Крагујевцу. Поред Дашића оставке су поднели председници општина и градоначелници из редова… »

Вести дана »