Повезане вести

Имате 79 дана да се спремите за изборе

Имате 79 дана да се спремите за изборе

Политика 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је одржавање ванредних парламентарних и локалних избора за 79 дана. Како је навео, владајућа коалиција жели да изађе у сусрет опозицији и испуни им захтев за одржавање избора, али и да… »
Вучић о изборима и опозицији: Нек се спремају, остало им је још 79 дана

Вучић о изборима и опозицији: Нек се спремају, остало им је још 79 дана

Радио 021 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су опозиционе странке које су тражиле превремене изборе "добили изборе у Београду и добили изборе на нивоу Србије". "Нека се спремају, остало им је још 79 дана до избора"… »
Нека се спремају, остаје им још 79 дана! Председник Вучић о изборима: Ми ћемо се борити за српски народ

Нека се спремају, остаје им још 79 дана! Председник Вучић о изборима: Ми ћемо се борити за српски народ

Курир 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас и о предстојећим изборима. "Рекли су да не смем да идем на изборе јер су ми забранили Американци. Добро је да покажете поштовање према њиховим захтевима. Кад смо рекли ми… »
Вучић открио колико је још остало дана до избора: Исто толико опозиција има да се припреми

Вучић открио колико је још остало дана до избора: Исто толико опозиција има да се припреми

Телеграф 29.09.2023
"Ми ћемо се борити за српски народ, па ком опанци ком обојци", рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да до избора има 79 дана и исто толико опозција има да се припреми. - Рекли су да не смем да идем на… »
Вучић: Добар састанак и добар резултат трилатералног састанка Србија, УАЕ, Мађарска

Вучић: Добар састанак и добар резултат трилатералног састанка Србија, УАЕ, Мађарска

РТВ 29.09.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после сусрета са мађарским премијером Виктором Орбаном и изаслаником председника Уједињених арапских Емирата принцем престолонаследником Абу Дабија шеиком Каледом… »

Вести дана »