Povezane vesti

Imate 79 dana da se spremite za izbore

Imate 79 dana da se spremite za izbore

Politika 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je održavanje vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora za 79 dana. Kako je naveo, vladajuća koalicija želi da izađe u susret opoziciji i ispuni im zahtev za održavanje izbora, ali i da se na izbore ide… »
Vučić o izborima i opoziciji: Nek se spremaju, ostalo im je još 79 dana

Vučić o izborima i opoziciji: Nek se spremaju, ostalo im je još 79 dana

Radio 021 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su opozicione stranke koje su tražile prevremene izbore "dobili izbore u Beogradu i dobili izbore na nivou Srbije". "Neka se spremaju, ostalo im je još 79 dana do izbora", rekao je Vučić… »
Vučić: Neka se spremaju, ostalo im je još 79 dana do izbora

Vučić: Neka se spremaju, ostalo im je još 79 dana do izbora

Novi magazin 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su opozicione stranke koje su tražile prevremene izbore "dobili izbore u Beogradu i dobili izbore na nivou Srbije". "Neka se spremaju, ostalo im je još 79 dana do izbora", rekao je Vučić… »
Trilateralni sastanak Vučića, Orbana i šeika Kaleda bin Zajeda (VIDEO)

Trilateralni sastanak Vučića, Orbana i šeika Kaleda bin Zajeda (VIDEO)

Politika 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban sastali su se se danas u Beogradu, u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i… »
Neka se spremaju, ostaje im još 79 dana! Predsednik Vučić o izborima: Mi ćemo se boriti za srpski narod

Neka se spremaju, ostaje im još 79 dana! Predsednik Vučić o izborima: Mi ćemo se boriti za srpski narod

Kurir 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas i o predstojećim izborima. "Rekli su da ne smem da idem na izbore jer su mi zabranili Amerikanci. Dobro je da pokažete poštovanje prema njihovim zahtevima. Kad smo rekli mi želimo da vam ispunimo… »
Vučić otkrio koliko je još ostalo dana do izbora: Isto toliko opozicija ima da se pripremi

Vučić otkrio koliko je još ostalo dana do izbora: Isto toliko opozicija ima da se pripremi

Telegraf 29.09.2023
"Mi ćemo se boriti za srpski narod, pa kom opanci kom obojci", rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da do izbora ima 79 dana i isto toliko opozcija ima da se pripremi. - Rekli su da ne smem da idem na izbore jer su mi… »
Vučić: Dobar sastanak i dobar rezultat trilateralnog sastanka Srbija, UAE, Mađarska

Vučić: Dobar sastanak i dobar rezultat trilateralnog sastanka Srbija, UAE, Mađarska

RTV 29.09.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle susreta sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i izaslanikom predsednika Ujedinjenih arapskih Emirata princem prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Kaledom bin Mohamedom bin… »
Predsednik Vučić se danas sastaje sa orbanom: Razgovori u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona

Predsednik Vučić se danas sastaje sa orbanom: Razgovori u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona

Kurir 29.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban sastaće se danas u Beogradu, u okviru inicijative za uspostavljanje strateške bezbednosti regiona u oblasti energetike, vodosnabdevanja, prehrambene industrije i ljudskih… »

Vesti dana »