Повезане вести
Затекла сам хорор у кући, све је било крваво: Сведок злочина у Нишу открио детаље братоубиства! Владимир секиром искасапио…
Курир 29.09.2023
У Вишем суду данас је настављено суђење Владимиру В. (47) који се сумњичи да је убио рођеног брата Бобана (52), 7. априла ове године у њиховој породичној кући, у насељу Трошарина. Куриру су комшије још на дан злочина рекле… »
"Стајао је и викао: 'убио сам брата'" Владимир измасакрирао брата секиром после свађе око бурека, комшиница затекла језиве…
Блиц 29.09.2023
"Стајао је на улици и викао: 'убио сам брата'. Нисам могла да поверујем па сам ушла у њихову кућу. Нико се није јављао, из ходника сам ушла у Бобанову собу и видела некога да лежи на поду. Поред тела је био неки предмет, крв је… »
Нису се свађали и псовали само кад су спавали: Настављено суђење Нишлији који је секиром убио рођеног брата
Телеграф 29.09.2023
Сви у комшилуку су знали да су браћа болесна и да иду сваког четвртка у „ментално“ да се лече. „Нису се свађали и псовали само кад су спавали, али су према осталим људима из улице били добри“. Овако је живот браће Владимира (47)… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 2 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане