Povezane vesti
"Vi dete niste ostavili u domu?" Marina se porodila a onda joj prišla medicinska sestra: Tada je doživela šok koji neće…
Kurir 29.09.2023
Sjenica - Da ljubav zaista rađa heroje na svom ličnom primeru pokazuje porodica Tahirović. Marina i Zlatko pre 12 godina suočili su se sa najvećim životnim izazovom kada je na svet stigao njihov sin Luka. Iako su i trudnoća i sam porođaj protekli sasvim… »
Marinu posle porođaja pitali zašto sina nije ostavila u domu: Lavovska borba roditelja nadmašila šok
Telegraf 29.09.2023
Iako su i trudnoća i sam porođaj protekli sasvim uredno, svi pregledi obavljeni radovno a dečak dobio ocenu devet, lekari su roditeljima nakon porođaja saopštili da beba ima Daunov sindrom i srčanu manu. Da ljubav zaista rađa heroje na svom ličnom… »
Vesti dana »
(BLOG) "Ili oni ili mi": Podrška DUNP iz cele Srbije, studenti na konjima došli ispred fakulteta
N1 Info pre 14 minutajoš 46 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij i vremenske prilike u Srbiji
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 41 povezana
(FOTO/VIDEO) Slovački predsednik Pelegrini u dvodnevnoj poseti Srbiji: Dočekao ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 18 povezanih
Rasprava na ulici u Kosjeriću – policija razdvojila okupljene, među kojima je bio predsednik opštine
Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 20 povezanih