Повезане вести
Љуља јој се трон? Ова певачица тврди да је она нова "краљица бакшиша" и да ће заменити Теу Таировић - добила и савет!
Мондо 29.09.2023
Певачица Матеа Станковић каже да је нова краљица бакшиша, и да ће наследити Теу Таировић! Певачица Матеа Станковић каже да је нова краљица бакшиша, и да ће наследити Теу Таировић! Теа Таировић тренутно важи за једну од… »
Она је нова краљица бакшиша: Хоће да смени Теу Таировић: "За пар песама сам добила 800 евра"
Блиц 29.09.2023
Певачица Матеа Станковић каже да је нова краљица бакшиша. - Отишла сам с другарицама на неко караоке вече где сам отпевала пар песама и добила бакшиш неких 700, 800 евра. Сећам се као данас да је било. Ја сам тај новац оставила… »
Вести дана »
Струја у прекиду због снежног невремена: Екипе Електродистрибуције Србије интензивно санирају кварове на подручју Мајданпека и Бора
Курир пре 1 сатјош 39 повезаних
Веома хладно током вечери и ноћи, али без нових падавина: РХМЗ саветује опрез у саобраћају
Телеграф пре 39 минутајош 35 повезаних
Данас: Тужилаштво тражи три године затвора за министра Николу Селаковића
Н1 Инфо пре 14 минутајош 32 повезане
Виши суд објавио за шта је све осуђиван Суваљ из Ћациленда: Више од 10 година затвора за кривична дела
Данас пре 2 сатајош 18 повезаних
Амерички имиграциони агент убио мајку троје деце у Минеаполису, Бела кућа на удару
BBC News пре 1 сатјош 43 повезане