Povezane vesti
Ljulja joj se tron? Ova pevačica tvrdi da je ona nova "kraljica bakšiša" i da će zameniti Teu Tairović - dobila i savet!
Mondo 29.09.2023
Pevačica Matea Stanković kaže da je nova kraljica bakšiša, i da će naslediti Teu Tairović! Pevačica Matea Stanković kaže da je nova kraljica bakšiša, i da će naslediti Teu Tairović! Tea Tairović trenutno važi za jednu od najtraženijih… »
Ona je nova kraljica bakšiša: Hoće da smeni Teu Tairović: "Za par pesama sam dobila 800 evra"
Blic 29.09.2023
Pevačica Matea Stanković kaže da je nova kraljica bakšiša. - Otišla sam s drugaricama na neko karaoke veče gde sam otpevala par pesama i dobila bakšiš nekih 700, 800 evra. Sećam se kao danas da je bilo. Ja sam taj novac ostavila jer je meni… »
Vesti dana »

(Foto,video): Studenti u blokadi i sindikati se okupljaju ispred Vlade, organizovan protest povodom 1. maja
Blic pre 2 minutajoš 75 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 1 satjoš 52 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina i SAD potpisale sporazum o mineralima; Tramp: Imamo sporazum, rudarstvo može da počne
RTV pre 2 satajoš 21 povezana

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih

„Milioni na ulicama, radnici ujedinite se“: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih