Povezane vesti
Stojanović: Masovne ostavke – krah lokalne demokratije, ne razumem Vučićevu odluku o izborima
Novi magazin 29.09.2023
Politikolog Boban Stojanović izjavio je da mu "apsolutno nije jasno" šta su motivi Aleksandra Vučića za pomeranje izbora sa juna sledeće godine na decembar ove godine. „Ja sam bio spreman da se kladim da će se izbori održati u junu, ali očigledno je da… »
Stojanović: Masovne ostavke – krah lokalne demokratije, ne razumem Vučićevu odluku o izborima
N1 Info 29.09.2023
Politikolog Boban Stojanović izjavio je da mu "apsolutno nije jasno" šta su motivi Aleksandra Vučića za pomeranje izbora sa juna sledeće godine na decembar ove godine. „Ja sam bio spreman da se kladim da će se izbori održati u junu, ali očigledno je da… »
Vesti dana »

Ovo je ubica koji je počinio masakr u centru Njujorka! Naoružan do zuba ušao u poslovnu zgradu, onda je počeo pokolj: Imao istoriju mentalnih bolesti, u mladosti bio sportista (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
Vesti online pre 42 minutajoš 27 povezanih

Osobe sa kapuljačama i maskama upale u DUNP: Na silu izvedeni studenti, policija u zgradu uvela rektorku
Danas pre 32 minutajoš 22 povezane

Oglasio se RHMZ, izdao upozorenje za celu Srbiju: Na ove brojke obratite pažnju!
Telegraf pre 41 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO: Počinje sednica Skupštine Vojvodine: Policija već ispred ulaza u zgradu
Nova pre 7 minutajoš 10 povezanih