Повезане вести
Вучић: Радоичић ће морати да се одазове надлежним органима
Политика 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће потпредседник Српске листе Милан Радоичић, који је данас обавестио јавност да је поднео оставку на ту функцију, морати да се одазове надлежним органима, а да ли ће га… »
Вучић о изјави Радоичића: Видео сам скраћену верзију, мораће нека питања да се поставе
Н1 Инфо 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је изјаву Милана Радоичића "видео у скраћеној верзији" и поновио да ће он морати да се одазове позиву државних органа. „Тек ћу да прочитам писмо. Сигуран сам да органи морају да… »
Вучић о изјави Радоичића: Мораће да се одазове позиву државних органа (ВИДЕО)
Инсајдер 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Милан Радоичић морати да се одазове позиву државних органа. Како је додао, полиција мора на основу медијских извештаја да прикупи информације, након чега долази тужилац који… »
Вучић: Радоичић ће морати да се одазове позиву државних органа у Србији, не бежи и не крије се
Радио 021 29.09.2023
Председник Александар Вучић изјавио је да ће Милан Радоичић, кога је Приштина оптужила да је организовао сукоб Срба са КиМ са косовском полицијом у Бањској, морати да се одазове српским органима. "Он ће морати да се одазове зато… »
Вучић о изјави Радоичића: Видео сам је у скраћеној верзији, мораће нека питања да се поставе
Нови магазин 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је изјаву Милана Радоичића "видео у скраћеној верзији" и поновио да ће он морати да се одазове позиву државних органа. „Тек ћу да прочитам писмо. Сигуран сам да органи морају да… »
Вучић рекао да ће Радоичић морати да се одазове позиву органа у Србији
Слободна Европа 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић је изјавио 29. септембра да ће Милан Радоичић "морати да се одазове" позиву надлежних државних органа. То је прва Вучићева реакција након што је Радоичић преузео одговорност за организовање… »
Председник Вучић о саопштењу радоичића: Ако је неко мислио да ће да бежи - неће! Полиција мора да прикупи све информације…
Курир 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је у свом обраћању јавности да није стигао због обавеза да прочита писмо Милана Радиочића које је данас у његово име прочитао адвокат Горан Петронијевић. Председник Вучић истакао је том… »
Ако је неко мислио да ће он да бежи, неће: Председник о Радоичићу
Телеграф 29.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас говорећи о Милану Радоичићу да је то питање за тужиоца и за друге државне органе. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас говорећи о Милану Радоичићу да је то питање… »
Вести дана »
Временска прогноза за 10. децембар: Дебели минус ујутро, па сунчано и топлије.
Мондо пре 1 сатјош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 37 минутајош 1 повезана
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 47 минутајош 2 повезане