Povezane vesti
Aca je imao terapiju za svoju bolest, ali mu je od nje bilo loše: Vredan je i hteo je sam da zaradi za lečenje
Telegraf 29.09.2023
Aleksandar ima multiple sklerozu i simptome kao što su grčenje mišića, otežano hodanje, generalizovane bolove, hronični umor i promenu raspoloženja. Aleksandru Kiziću (22) iz Varvarina je pre dve godine dijagnostikovana multipla skleroza. Mladić je lečen… »
Aleksandar (22) se bori koliko mu bolest dozvoljava: Pomozimo vrednom mladiću da pobedi multipla sklerozu
Kurir 29.09.2023
Aleksandar Kizić iz Varvarina rođen je 24.08.2001. godine. Uspostavljena mu je dijagnoza multipla skleroza 2021. Aleksandar je do sada lečen u specijalnoj bolnici Gornja Trepča, ali za dalje lečenje mu je potrebna i pomoć svih nas. Aleksandar je do sada… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp razmatra veliki napad na Iran: Lovci, bombarderi i ratni brodovi spremni za vojnu intervenciju
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 54 minutajoš 37 povezanih

Jusein Bolt ponosno objavio: "Ja sam prvi zvanični ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027"
B92 pre 1 satjoš 69 povezanih