Повезане вести

Следи невиђени хаос у Београду због концерта Александре Пријовић! Познати полако пристижу, а ево ко је све ту!

Следи невиђени хаос у Београду због концерта Александре Пријовић! Познати полако пристижу, а ево ко је све ту!

Курир 29.09.2023
Певачица Александра Пријовић вечерас ће одржати други солистички концерт у Штарк арени. Иза ње је веома успешна ноћ. Како се већ наводило,преко 20.000 људи јуче је дошло да подржи музичку звезду и са њом пева у глас, а ништа… »
"Кад су рекли да ниси тај, ја сам рекла јеси" Александра Пријовић се никад емотивније обратила Филипу на концерту: Суза сузу…

"Кад су рекли да ниси тај, ја сам рекла јеси" Александра Пријовић се никад емотивније обратила Филипу на концерту: Суза сузу…

Курир 29.09.2023
Александра Пријовић и вечерас је у Штарк Арени довела атмосферу до усијања. После првог стајлинга који је чинила црна хаљина у којој је имала гола леђа, на ред је дошла црвена кожна. Атмосфера у препуној Арени била је узаврела… »
„Пре 15 година сам први пут дошла у Београд и рекла мајци да ћу једног дана напунити арену“: Александра Пријовић о…

„Пре 15 година сам први пут дошла у Београд и рекла мајци да ћу једног дана напунити арену“: Александра Пријовић о…

Нова 29.09.2023
Музичка звезда Александра Пријовић синоћ је одржала свој први концерт у Штарк арени у Београду, а вечерас и сутра ће одржати други и трећи по реду солистички концерт. Синоћним концертом је започела велику турнеју под називом „Од… »
Провокативна прија запалила масу на другом концерту у Арени! Имала посебну поруку за све: И вечерас ћемо да плачемо!

Провокативна прија запалила масу на другом концерту у Арени! Имала посебну поруку за све: И вечерас ћемо да плачемо!

Курир 29.09.2023
Александра Пријовић започела је други концерт у Штарк арени и то песмом "Од истока до запада" Она је пред публику изашла у екстравагантној црној хаљини, дубоког деколтеа и поручила: - Вечерас ће бити посебно вече, хвала вам што… »
"Прија је прво наступила код мене у емисији": Ена Попов шокирала - Да сам наставила да певам, и ја бих напунила Арену

"Прија је прво наступила код мене у емисији": Ена Попов шокирала - Да сам наставила да певам, и ја бих напунила Арену

Мондо 29.09.2023
Некадашња звезда Великог Брата, сада водитељка на РТВ Војводина, открила непознате детаље с почетка каријере Александре Пријовић. Некадашња звезда Великог Брата, сада водитељка на РТВ Војводина, открила непознате детаље с… »
Ена Попов изашла из илегале! Открила детаље из Пријине прошлости, па шокирала: Да сам наставила да певам напунила бих арену

Ена Попов изашла из илегале! Открила детаље из Пријине прошлости, па шокирала: Да сам наставила да певам напунила бих арену

Курир 29.09.2023
Александра Пријовић одржаће вечерас, 29. септембра, други велики концерт у Штарк арени. Њен велики успех међу бројним познатима, ове ноћи дошла је да поздрави и прослављена певачица, те водитељка, Ена Попов, која верује да би… »
Јуче прва стигла мама, данас свекрва! Александра Пријовић поново у Арени - водитељка се утегла у кожу, све пуца!

Јуче прва стигла мама, данас свекрва! Александра Пријовић поново у Арени - водитељка се утегла у кожу, све пуца!

Мондо 29.09.2023
Александра Пријовић ће већерас одржати други концерт у београдској Арени. Александра Пријовић ће већерас одржати други концерт у београдској Арени Певачица Александра Пријовић ускоро ће отпочети свој други солистички концерт у… »
Виктор Живојиновић не крије колико је поносан на снајку! Стигао на Пријин концерт, па јој упутио моћне речи (видео)

Виктор Живојиновић не крије колико је поносан на снајку! Стигао на Пријин концерт, па јој упутио моћне речи (видео)

Курир 29.09.2023
Александра Пријовић одржаће вечерас, 29. септембра, други велики концерт у Штарк арени. Претходну ноћ провела је у песми и сузама радосницама, заједно са дупке пуном двораном. Ништа мање, према сопственом признању, не очекује… »
Пријина свекрва стигла на концерт! Филипова мајка подржала снајку, па открила зашто унук није изашао на бину: "Плаше га..."

Пријина свекрва стигла на концерт! Филипова мајка подржала снајку, па открила зашто унук није изашао на бину: "Плаше га..."

Курир 29.09.2023
Мајка Филипа Живојиновића Зорица Накић међу првима је дошла на догађај и признала колико је поносна на снајку - Александру Пријовић. Александра Пријовић вечерас одржава други од три концерта у Арени у Београду, а фанови и званице… »
Прија пред други концерт ганула публику! Поделила моћне кадрове и описала како се осећа: Емотивно! Ево шта је имала да поручи…

Прија пред други концерт ганула публику! Поделила моћне кадрове и описала како се осећа: Емотивно! Ево шта је имала да поручи…

Курир 29.09.2023
Певачица Александра Пријовић вечерас ће одржати други солистички концерт у Штарк арени. Иза ње је веома успешна ноћ. Како се наводило, преко 20.000 људи јуче је дошло да подржи музичку звезду и са њом пева у глас. Очекује се… »

Вести дана »