Повезане вести
Следи невиђени хаос у Београду због концерта Александре Пријовић! Познати полако пристижу, а ево ко је све ту!
Курир 29.09.2023
Певачица Александра Пријовић вечерас ће одржати други солистички концерт у Штарк арени. Иза ње је веома успешна ноћ. Како се већ наводило,преко 20.000 људи јуче је дошло да подржи музичку звезду и са њом пева у глас, а ништа… »
"Кад су рекли да ниси тај, ја сам рекла јеси" Александра Пријовић се никад емотивније обратила Филипу на концерту: Суза сузу…
Курир 29.09.2023
Александра Пријовић и вечерас је у Штарк Арени довела атмосферу до усијања. После првог стајлинга који је чинила црна хаљина у којој је имала гола леђа, на ред је дошла црвена кожна. Атмосфера у препуној Арени била је узаврела… »
„Пре 15 година сам први пут дошла у Београд и рекла мајци да ћу једног дана напунити арену“: Александра Пријовић о…
Нова 29.09.2023
Музичка звезда Александра Пријовић синоћ је одржала свој први концерт у Штарк арени у Београду, а вечерас и сутра ће одржати други и трећи по реду солистички концерт. Синоћним концертом је започела велику турнеју под називом „Од… »
Провокативна прија запалила масу на другом концерту у Арени! Имала посебну поруку за све: И вечерас ћемо да плачемо!
Курир 29.09.2023
Александра Пријовић започела је други концерт у Штарк арени и то песмом "Од истока до запада" Она је пред публику изашла у екстравагантној црној хаљини, дубоког деколтеа и поручила: - Вечерас ће бити посебно вече, хвала вам што… »
"Прија је прво наступила код мене у емисији": Ена Попов шокирала - Да сам наставила да певам, и ја бих напунила Арену
Мондо 29.09.2023
Некадашња звезда Великог Брата, сада водитељка на РТВ Војводина, открила непознате детаље с почетка каријере Александре Пријовић. Некадашња звезда Великог Брата, сада водитељка на РТВ Војводина, открила непознате детаље с… »
Ена Попов изашла из илегале! Открила детаље из Пријине прошлости, па шокирала: Да сам наставила да певам напунила бих арену
Курир 29.09.2023
Александра Пријовић одржаће вечерас, 29. септембра, други велики концерт у Штарк арени. Њен велики успех међу бројним познатима, ове ноћи дошла је да поздрави и прослављена певачица, те водитељка, Ена Попов, која верује да би… »
Јуче прва стигла мама, данас свекрва! Александра Пријовић поново у Арени - водитељка се утегла у кожу, све пуца!
Мондо 29.09.2023
Александра Пријовић ће већерас одржати други концерт у београдској Арени. Александра Пријовић ће већерас одржати други концерт у београдској Арени Певачица Александра Пријовић ускоро ће отпочети свој други солистички концерт у… »
Виктор Живојиновић не крије колико је поносан на снајку! Стигао на Пријин концерт, па јој упутио моћне речи (видео)
Курир 29.09.2023
Александра Пријовић одржаће вечерас, 29. септембра, други велики концерт у Штарк арени. Претходну ноћ провела је у песми и сузама радосницама, заједно са дупке пуном двораном. Ништа мање, према сопственом признању, не очекује… »
Пријина свекрва стигла на концерт! Филипова мајка подржала снајку, па открила зашто унук није изашао на бину: "Плаше га..."
Курир 29.09.2023
Мајка Филипа Живојиновића Зорица Накић међу првима је дошла на догађај и признала колико је поносна на снајку - Александру Пријовић. Александра Пријовић вечерас одржава други од три концерта у Арени у Београду, а фанови и званице… »
Прија пред други концерт ганула публику! Поделила моћне кадрове и описала како се осећа: Емотивно! Ево шта је имала да поручи…
Курир 29.09.2023
Певачица Александра Пријовић вечерас ће одржати други солистички концерт у Штарк арени. Иза ње је веома успешна ноћ. Како се наводило, преко 20.000 људи јуче је дошло да подржи музичку звезду и са њом пева у глас. Очекује се… »
Вести дана »
Стојановић: Пуштање песама Дијани Хрки није могло без Вучићевог одобрења
Радио 021 пре 36 минутајош 75 повезаних
Вучић: Неће се догодити да грађани у кантицама купују бензин
Нова економија пре 4 сатијош 29 повезаних
"Прота о теос": Ђоковић изговорио три речи на грчком и изазвао делиријум у Атини
Мондо пре 1 минутјош 35 повезаних
Матић (Форум београдских гимназија): Криза је толико очигледна да је јасно и ученицима да су потребне промене
Н1 Инфо пре 30 минутајош 34 повезане
Нолету прија Атина, вечерас је без много драме стигао у полуфинале!
Спортске.нет пре 36 минутајош 25 повезаних