Povezane vesti
Sledi neviđeni haos u Beogradu zbog koncerta Aleksandre Prijović! Poznati polako pristižu, a evo ko je sve tu!
Kurir 29.09.2023
Pevačica Aleksandra Prijović večeras će održati drugi solistički koncert u Štark areni. Iza nje je veoma uspešna noć. Kako se već navodilo,preko 20.000 ljudi juče je došlo da podrži muzičku zvezdu i sa njom peva u glas, a ništa manje se ne… »
"Kad su rekli da nisi taj, ja sam rekla jesi" Aleksandra Prijović se nikad emotivnije obratila Filipu na koncertu: Suza suzu…
Kurir 29.09.2023
Aleksandra Prijović i večeras je u Štark Areni dovela atmosferu do usijanja. Posle prvog stajlinga koji je činila crna haljina u kojoj je imala gola leđa, na red je došla crvena kožna. Atmosfera u prepunoj Areni bila je uzavrela. Ljudi su sa našom… »
„Pre 15 godina sam prvi put došla u Beograd i rekla majci da ću jednog dana napuniti arenu“: Aleksandra Prijović o…
Nova 29.09.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Štark areni u Beogradu, a večeras i sutra će održati drugi i treći po redu solistički koncert. Sinoćnim koncertom je započela veliku turneju pod nazivom „Od istoka do… »
"Prija je prvo nastupila kod mene u emisiji": Ena Popov šokirala - Da sam nastavila da pevam, i ja bih napunila Arenu
Mondo 29.09.2023
Nekadašnja zvezda Velikog Brata, sada voditeljka na RTV Vojvodina, otkrila nepoznate detalje s početka karijere Aleksandre Prijović. Nekadašnja zvezda Velikog Brata, sada voditeljka na RTV Vojvodina, otkrila nepoznate detalje s početka karijere… »
Provokativna prija zapalila masu na drugom koncertu u Areni! Imala posebnu poruku za sve: I večeras ćemo da plačemo!
Kurir 29.09.2023
Aleksandra Prijović započela je drugi koncert u Štark areni i to pesmom "Od istoka do zapada" Ona je pred publiku izašla u ekstravagantnoj crnoj haljini, dubokog dekoltea i poručila: - Večeras će biti posebno veče, hvala vam što ste bili ono koji… »
Prijina svekrva stigla na koncert! Filipova majka podržala snajku, pa otkrila zašto unuk nije izašao na binu: "Plaše ga..."
Kurir 29.09.2023
Majka Filipa Živojinovića Zorica Nakić među prvima je došla na događaj i priznala koliko je ponosna na snajku - Aleksandru Prijović. Aleksandra Prijović večeras održava drugi od tri koncerta u Areni u Beogradu, a fanovi i zvanice već su počeli… »
Viktor Živojinović ne krije koliko je ponosan na snajku! Stigao na Prijin koncert, pa joj uputio moćne reči (video)
Kurir 29.09.2023
Aleksandra Prijović održaće večeras, 29. septembra, drugi veliki koncert u Štark areni. Prethodnu noć provela je u pesmi i suzama radosnicama, zajedno sa dupke punom dvoranom. Ništa manje, prema sopstvenom priznanju, ne očekuje ni od idućih… »
Juče prva stigla mama, danas svekrva! Aleksandra Prijović ponovo u Areni - voditeljka se utegla u kožu, sve puca!
Mondo 29.09.2023
Aleksandra Prijović će većeras održati drugi koncert u beogradskoj Areni. Aleksandra Prijović će većeras održati drugi koncert u beogradskoj Areni Pevačica Aleksandra Prijović uskoro će otpočeti svoj drugi solistički koncert u beogradskoj… »
Ena Popov izašla iz ilegale! Otkrila detalje iz Prijine prošlosti, pa šokirala: Da sam nastavila da pevam napunila bih arenu
Kurir 29.09.2023
Aleksandra Prijović održaće večeras, 29. septembra, drugi veliki koncert u Štark areni. Njen veliki uspeh među brojnim poznatima, ove noći došla je da pozdravi i proslavljena pevačica, te voditeljka, Ena Popov, koja veruje da bi je „sačekala… »
Prija pred drugi koncert ganula publiku! Podelila moćne kadrove i opisala kako se oseća: Emotivno! Evo šta je imala da…
Kurir 29.09.2023
Pevačica Aleksandra Prijović večeras će održati drugi solistički koncert u Štark areni. Iza nje je veoma uspešna noć. Kako se navodilo, preko 20.000 ljudi juče je došlo da podrži muzičku zvezdu i sa njom peva u glas. Očekuje se da će i… »
Vesti dana »
Profesori sa PMF-a kuvali za studente u blokadi: Želimo da pošaljemo poruku da smo uz naše studente
Danas pre 4 satijoš 24 povezane
Afera "egipatska so": Nenad Nešić na meti Tužilaštva BiH, ali nije jedini: Svi su pozvani na razgovor
Blic pre 7 minutajoš 32 povezane
Poginule tri osobe u vazdušnim udarima na Jemen; IDF: Odgovor na napade Huta na Izrael
RTS pre 7 minutajoš 35 povezanih