Povezane vesti
"Ne znate kako mi izgleda dete, a zamerate mi" Luna Đogani raspalila po članovima porodice -besna se oglasila na mrežama
Mondo 30.09.2023
Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković ponosni su roditelji male devojčice Mie, a nedavno su… »
"Ne znate kako mi izgleda dete a hoćete da vas zovem na rođendan" Luna Đogani pred porođaj baš ga oplela po familiji Đogani…
Kurir 30.09.2023
Luna Đogani broji sitno do porođaja, a sada se obratila članovima svoje šire porodice koji, prema njenim rečima, žele preko njenog imena da dospeju u medije. - Ne oglašavam se na glupe teme i pitanja, ali stvarno mi je više. O nekim ljudima ja više… »
Vesti dana »
Propustili ste rok za prijavu bespravnih objekata? Evo koja dokumenta morate priložiti za naknadni upis
Mondo pre 15 minutajoš 38 povezanih
Sneg već veje u ovom delu Srbije, evo kada se očekuje i u ostalim! Od ovog dana preokret kakav niste očekivali
Telegraf pre 59 minutajoš 34 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 59 minutajoš 25 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 25 minutajoš 3 povezane
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Beta pre 30 minutajoš 17 povezanih