Povezane vesti
"Ne znate kako mi izgleda dete, a zamerate mi" Luna Đogani raspalila po članovima porodice -besna se oglasila na mrežama
Mondo 30.09.2023
Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković ponosni su roditelji male devojčice Mie, a nedavno su… »
"Ne znate kako mi izgleda dete a hoćete da vas zovem na rođendan" Luna Đogani pred porođaj baš ga oplela po familiji Đogani…
Kurir 30.09.2023
Luna Đogani broji sitno do porođaja, a sada se obratila članovima svoje šire porodice koji, prema njenim rečima, žele preko njenog imena da dospeju u medije. - Ne oglašavam se na glupe teme i pitanja, ali stvarno mi je više. O nekim ljudima ja više… »
Vesti dana »
Iranski ministar Aragči se vratio u Pakistan, bez razgovora sa američkim izaslanicima
N1 Info pre 26 minutajoš 108 povezanih
Papa povodom godišnjice Černobilja: Podsetnik na rizike upotrebe atomske energije
NIN pre 2 satajoš 43 povezane
Pucnjava na događaju u Vašingtonu, Tramp nepovređen evakuisan, mete njegovi zvaničnici
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
Dan posle novog debakla Jokića i Denvera: Stigla NBA vest koju niko nije želeo da čuje
Večernje novosti pre 21 minutajoš 35 povezanih