Povezane vesti
"Ne znate kako mi izgleda dete, a zamerate mi" Luna Đogani raspalila po članovima porodice -besna se oglasila na mrežama
Mondo 30.09.2023
Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani obratila se članovima svoje porodice i oštro ih iskritikovala. Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković ponosni su roditelji male devojčice Mie, a nedavno su… »
Luna Đogani oplela po članovima svoje familije!
Svet plus 30.09.2023
Luna Đogani oplela po članovima svoje šire familije i svima onima koji je komentarišu negativno. Izvinite, gde ste vi bili u mom životu? Zašto bih se ja vama javljala? Žestoko je oplela po onima koji je pominju u negativnom kontekstu i zamera im… »
"Ne znate kako mi izgleda dete a hoćete da vas zovem na rođendan" Luna Đogani pred porođaj baš ga oplela po familiji…
Kurir 30.09.2023
Luna Đogani broji sitno do porođaja, a sada se obratila članovima svoje šire porodice koji, prema njenim rečima, žele preko njenog imena da dospeju u medije. - Ne oglašavam se na glupe teme i pitanja, ali stvarno mi je više. O nekim ljudima ja… »
Vesti dana »
Obilni sneg danas će zavejati ovaj deo Srbije - više od 20 cm: Evo da li će se zabeleti i Beograd
Telegraf pre 42 minutajoš 19 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih
Stravična nesreća kod Pančeva, strahuje se da ima mrtvih: Auto završio u kanalu, očevici opisali jezive scene
Kurir pre 31 minutajoš 15 povezanih