Povezane vesti
Tramp imitirao izgubljenog Bajdena na sceni: Gde sam ja dođavola? (video)
Pravda 30.09.2023
Bivši predsednik ismejao je aktuelnog zbog konstantnog posrtanja i padanja. Bivši američki predsednik Donald Tramp ismejao je svog naslednika Džozefa Bajdena zbog spoticanja i posrtanja u različitim prilikama. Obraćajući se okupljenima na skupu… »
Tramp imitirao Bajdena, ljudi vrištali od smeha! "ej, lik ne može da siđe sa bine!" (video)
Mondo 30.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp ismevao je Džoa Bajdena. Bivši američki predsednik Donald Tramp ismevao je Džoa Bajdena. Bivši američki predsednik Donald Tramp ismevao je svog 'naslednika' Džoa Bajdena jer se spoticao na stepenicama u više navrata… »
Vesti dana »
Žena zadobila opekotine glave i tela, mladić opekotine obe podlaktice. Oglasio se Univerzitetski klinički centar Vojvodine, ovo je stanje povređenih.
Dnevnik pre 9 minutajoš 29 povezanih
Požar u Deliblatskoj peščari i dalje aktivan, situacija značajno mirnija; Na gašenju vatre na Stolovima ponovo angažovan helikopter
RTV pre 4 minutajoš 17 povezanih
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije, na dnevnom redu i rebalans budžeta
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Iran pokušao da mi ubije sina; napadi na Pojas Gaze, poginulo najmanje osam ljudi
RTV pre 44 minutajoš 13 povezanih