Повезане вести
Самарџић: Трансфер у Интер није пропао због новца
Спортски журнал 30.09.2023
Лазар је пре неки дан предриблао седморицу играча шампиона Наполија и дао гол у поразу Удинезеа 1:4. Репрезентативац Србије и фудбалер Удинезеа Лазар Самарџић изјавио је да његов трансфер у Интер није пропао због новца… »
Самарџић: Мој трансфер у Интер није пропао због новца
Спорт клуб 30.09.2023
Фудбалер Удинезеа Лазар Самарџић протеклог је лета био надомак трансфера у Интер, међутим све се на крају изјаловило, а он је открио и због чега. „Пропао договор са Интером? Није се радило о новцу, било је и других питања, али… »
Самарџић о пропалом трансферу у Интер: "Знам шта се десило, ко ме жели нека разговара са мојим оцем!"
Спортске.нет 30.09.2023
Репрезентативац Србије Лазар Самарџић протеклог је лета био надомак трансфера у Интер, међутим све се на крају изјаловило после проблема између вицешампиона Европе и заступника младог фудбалера. Тада се у преговоре умешао и… »
Самарџић први пут о неуспешном трансферу у Интер: ''Ако неко жели да ме доведе, мора да пита мог оца''
Вечерње новости 30.09.2023
Српски репрезентативац Лазар Самарџић у интервјуу за италијанске медије осврнуо се на летошњу епизоду и замало прелазак из Удинезеа у Интер. Фото: ФСС -Знам шта се десило, али сада је то готова прича и не желим више да причам о… »
Вести дана »
Мбапе исписао историју! Француз срушио рекорд стар више од пола века, Меси остао празних руку!
Курир пре 18 минутајош 82 повезане
Времеплов: Потписана "Крфска декларација" којом се тражило стварање Краљевине СХС
РТВ пре 6 сатијош 2 повезане
Невреме у Новом Пазару изазвало изливање воде и штету, поплављене улице
РТВ пре 23 минутајош 2 повезане
Почетак седмице доноси освежење, али и нове пљускове: РХМЗ упозорава на град и олујни ветар на југу Србије
Глас југа пре 1 сатјош 5 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: САД шаљу додатне борбене авионе на Блиски исток; Иранска револуционарна града прети одмаздом
РТВ пре 43 минутајош 2 повезане