Povezane vesti
Ne uklapam se u domaći primitivizam! Jelena Karleuša se ponovo oglasila - "Ljudi kao ja obeležili su jednu epohu"
Mondo 30.09.2023
Jelena Karleuša svima koji je decenijama napadaju javno je poručila samo jedno. Jelena Karleuša svima koji je decenijama napadaju javno je poručila samo jedno. Jelena Karleuša u poslednjih nešto više od mesec dana nalazi se u konstantnom centru medijske… »
"Ne uklapam se u domaći standard i primitivizam" Novo Karleušino obraćanje: Onima koji je napadaju decenijama, jk je poručila…
Kurir 30.09.2023
Jelena Karleuša se u svom stilu osvrnula na komentare da nije dovoljno cenjena u našoj zemlji, ali ona kaže da ima drugačije mišljenje na tu temu. - Često mi govore kako me moja zemlja nedovoljno ceni, da me ne zaslužuje, itd. Ja ne mislim tako. Ogromna… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 3 satajoš 21 povezana

Kritične sirovine u fokusu prve nacionalne strategije u oblasti mineralnih resursa
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

Trampove carine danas stupile na snagu: Sada najavio tarifu od 100 odsto! Na udaru čak 70 zemalja - pogođena i Srbija
Kurir pre 8 minutajoš 53 povezane

Nesreća na visećem mostu u kineskoj oblasti Sinđang, pet osoba poginulo, 24 povređene
Euronews pre 8 minutajoš 28 povezanih