Povezane vesti
Ne uklapam se u domaći primitivizam! Jelena Karleuša se ponovo oglasila - "Ljudi kao ja obeležili su jednu epohu"
Mondo 30.09.2023
Jelena Karleuša svima koji je decenijama napadaju javno je poručila samo jedno. Jelena Karleuša svima koji je decenijama napadaju javno je poručila samo jedno. Jelena Karleuša u poslednjih nešto više od mesec dana nalazi se u konstantnom centru medijske… »
"Ne uklapam se u domaći standard i primitivizam" Novo Karleušino obraćanje: Onima koji je napadaju decenijama, jk je poručila…
Kurir 30.09.2023
Jelena Karleuša se u svom stilu osvrnula na komentare da nije dovoljno cenjena u našoj zemlji, ali ona kaže da ima drugačije mišljenje na tu temu. - Često mi govore kako me moja zemlja nedovoljno ceni, da me ne zaslužuje, itd. Ja ne mislim tako. Ogromna… »
Vesti dana »
Grenland se daje Trampu u zakup na 99 godina? Evo o čemu će se pregovarati u Davosu: Sudbina ljudi koji tamo žive može biti ista kao u ovoj državi
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 20. januar: Menjačnice prodaju valute po ovim vrednostima
Mondo pre 31 minutajoš 1 povezana
Sveti Jovan Krstitelj – dan za sklapanje kumstva, veruje se da žene nikako ne treba da diraju pletivo
RTS pre 21 minutajoš 1 povezana
Mrdić: U Specijalno tužilaštvo ubuduće će da se upućuju stručni kadrovi
Blic pre 8 satijoš 1 povezana