Povezane vesti

„KK Crvena zvezda Meridianbet”: Primorani smo da se oglasimo nakon sramnog napada u javnosti

„KK Crvena zvezda Meridianbet”: Primorani smo da se oglasimo nakon sramnog napada u javnosti

Politika 30.09.2023
„KK Crvena zvezda Meridianbet” oglasila se saopštenjem zbog svojih navijača, sponzora, i na prvom mestu svih ljudi koji su ukazali ogromno poverenje ovom klubu tako što su kupili sezonske karte za narednu sezonu. „KK Crvena zvezda Meridianbet”… »
Telekom demantovao da je otkupio sezonske ulaznice Crvene zvezde

Telekom demantovao da je otkupio sezonske ulaznice Crvene zvezde

Sportski žurnal 30.09.2023
Posle izjave zamenice predsednika Demokratske stranke Dragane Rakić da je košarkaški klub Crvena zvezda "neverovatnom brzinom i magijom prodao više od 12.000 sezonskih karata", oglasio se i klub sa Malog Kalemegdana koji je najavio tužbu zbog tih… »
Zvezda se oglasila saopštenjem: "Mi smo narodni, a ne politički klub"

Zvezda se oglasila saopštenjem: "Mi smo narodni, a ne politički klub"

Večernje novosti 30.09.2023
Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom optužbi potpredsednice Demokratske stranke i narodne poslanice Dragane Rakić da postoje sumnjive radnje oko prodaje sezonskih karata. FOTO: KK Crvena zvezda Saopštenje Crvene zvezde… »
Saopštenje Telekoma: "Nastavak kampanje medija u vlasništvu Junajted grupe"

Saopštenje Telekoma: "Nastavak kampanje medija u vlasništvu Junajted grupe"

Večernje novosti 30.09.2023
Kompanija Telekom Srbija najoštrije demantuje pisanje portala Nova. rs , u vezi sa otkupom sezonskih karata Crvene Zvezde. FOTO: KK Crvena zvezda Kompanija Telekom Srbija ne da nije otkupila nijednu sezonsku kartu, već do ovog momenta nije dobila ni 15… »
Zvezdino hitno saopštenje: "Mi smo narodni, a ne politički klub! Vidimo se na sudu!"

Zvezdino hitno saopštenje: "Mi smo narodni, a ne politički klub! Vidimo se na sudu!"

Sportske.net 30.09.2023
Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom optužbi potpredsednice Demokratske stranke i narodne poslanice Dragane Rakić da postoje sumnjive radnje oko prodaje sezonskih karata. "U svojoj nameri da se takmiči sa gradskim rivalom… »

Vesti dana »