Повезане вести

Познати певач открио: Певао сам Брени пратеће вокале, у џаковима су се носиле паре!

Познати певач открио: Певао сам Брени пратеће вокале, у џаковима су се носиле паре!

Вести онлине 30.09.2023
Лепа Брена важи за једну од највећих музичких звезда на овим просторима, а нема ко није знао на њу у време осамдесетих и деведесетих година прошлог века. Бројни музичари и Бренине колеге су сарађивали са њом, а један од тих је… »
"У џаковима смо носили паре напоље": Ђорђе Давид певао пратеће вокале Лепој Брени: "Узели смо невероватну лову"

"У џаковима смо носили паре напоље": Ђорђе Давид певао пратеће вокале Лепој Брени: "Узели смо невероватну лову"

Блиц 30.09.2023
Познато је да је фолк дива Лепа Брена осамдесетих година прошлог века била најпопуларнија музичка личност у целој Југославији, али и шире, а мало ко зна да су, због сарадње са њом, многи данас популарни певачи зарадили читаво… »
"ПЕВАО сам ВОКАЛЕ за АЛБУМ ЛЕПЕ БРЕНЕ, У ЏАКОВИМА СМО НОСИЛИ ПАРЕ" Ђорђе Давид нема дилему: Они су машина за новац! (видео)…

"ПЕВАО сам ВОКАЛЕ за АЛБУМ ЛЕПЕ БРЕНЕ, У ЏАКОВИМА СМО НОСИЛИ ПАРЕ" Ђорђе Давид нема дилему: Они су машина за новац! (видео)…

Курир 30.09.2023
Лепа Брена је својом харизмом и гласом малтене освојила срца многобројне публике, па је тако једна од првих асоцијација тог времена. Иако знамо да живи раскошним животом, Ђорђе Давид је угасио сваку сумњу ако је неко имао… »

Вести дана »