Povezane vesti

"Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud": Stravičan požar u kući kod Čačka, uzrok ljudski faktor

"Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud": Stravičan požar u kući kod Čačka, uzrok ljudski faktor

Telegraf 30.09.2023
Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok pozara je ljudski faktor. Požar koji je izbio u porodičnoj kući u čačanskom naselju Ljubić je brzom intervencijom vatrogasne jedinice lokalizovan. - Čim sam video dim da izbija iz kuće ja sam uleteo sa… »
Veliki požar u porodičnoj kući Velika materijalna šteta, bez žrtava (Foto)

Veliki požar u porodičnoj kući Velika materijalna šteta, bez žrtava (Foto)

Dnevnik 30.09.2023
ČAČAK: Tokom popodneva na uglu ulica Budimira Milosevića i Šumadijske, u čačanskom naselju Ljubić, došlo je do požara u porodičnoj kući koji je brzom intervencijom vatrogasne jedinice lokalizovan. - Čim sam video dim da izbija iz kuće Ja sam… »
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah…

Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah…

RINA 30.09.2023
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah stigli na lice mesta (FOTO)(VIDEO) Čačak - Tokom popodneva na uglu ulica Budimira Milosevića i Šumadijske, u čačanskom… »

Vesti dana »