Povezane vesti
"Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud": Stravičan požar u kući kod Čačka, uzrok ljudski faktor
Telegraf 30.09.2023
Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok pozara je ljudski faktor. Požar koji je izbio u porodičnoj kući u čačanskom naselju Ljubić je brzom intervencijom vatrogasne jedinice lokalizovan. - Čim sam video dim da izbija iz kuće ja sam uleteo sa… »
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah…
RINA 30.09.2023
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah stigli na lice mesta (FOTO)(VIDEO) Čačak - Tokom popodneva na uglu ulica Budimira Milosevića i Šumadijske, u čačanskom… »
Vesti dana »
Branbić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 9 minutajoš 80 povezanih
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 9 minutajoš 25 povezanih
"U nesreći su povređeni radnici koji su krenuli na posao": Oglasio se EPS zbog nesreće kod Umke: Poginuli Uroš (29) radio kod njih
Blic pre 9 minutajoš 82 povezane
Članovi Nezavisnog sindikata termoelektrane Nikola Tesla učestvuju u blokadi Autokomande
Beta pre 51 minutajoš 17 povezanih