Povezane vesti
"Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud": Stravičan požar u kući kod Čačka, uzrok ljudski faktor
Telegraf 30.09.2023
Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok pozara je ljudski faktor. Požar koji je izbio u porodičnoj kući u čačanskom naselju Ljubić je brzom intervencijom vatrogasne jedinice lokalizovan. - Čim sam video dim da izbija iz kuće ja sam uleteo sa… »
Veliki požar u porodičnoj kući Velika materijalna šteta, bez žrtava (Foto)
Dnevnik 30.09.2023
ČAČAK: Tokom popodneva na uglu ulica Budimira Milosevića i Šumadijske, u čačanskom naselju Ljubić, došlo je do požara u porodičnoj kući koji je brzom intervencijom vatrogasne jedinice lokalizovan. - Čim sam video dim da izbija iz kuće Ja sam… »
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah…
RINA 30.09.2023
Utrčao sam sa protivpožarnim aparatom, ali uzalud: Vatra izbila u porodičnoj kući u Ljubiću, vatrogasci-spasioci odmah stigli na lice mesta (FOTO)(VIDEO) Čačak - Tokom popodneva na uglu ulica Budimira Milosevića i Šumadijske, u čačanskom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 1 minutjoš 33 povezane
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih