Povezane vesti
On je uhapšen za ubistvo u tuzli, odranije poznat policiji: Zlostavljao čoveka i psa pa to snimao i objavljivao na internetu?!…
Kurir 01.10.2023
U tuzlanskom naselju Miladije Emin M. usmrtio je Ismara K., nakon čega je uhapšen. Ubistvo se desilo oko 19.40 sati, a Emin je usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja. Emin M je osoba koja je odranije poznata policiji. Naime, on je u julu 2020. godine počinio… »
"Momci, niste spasili moju mamu" Strašni detalji iz života ubice Emina - Njegov otac ubio majku, urlao na policiju (video)
Kurir 01.10.2023
Emin Mustafić je uhapšen je sinoć nakon što je u naselju Miladije u Tuzli ubio Ismara K. Mustafić je od ranije poznat policiji. Naime, on je 2020. godine zajedno sa Amirom Mujićem snimio premlaćivanje osobe, a potom je i zlostavljao psa, i sve to podelio… »
Osumnjičeni za ubistvo u Tuzli od ranije poznat policiji: Tukao muškarca i zlostavljao psa, snimao sve
Telegraf 01.10.2023
Tužilaštvo odlučivalo o tim delima u julu 2020. godine. U tuzlanskom naselju Miladije sinoć je, sumnja se, Emin Mustafić usmrtio Ismara K, nakon čega je uhapšen. Ubistvo se desilo oko 19.40 sati, a sumnja se da je Emin usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja… »
“Sad ćeš videti kada izađeš” Majku (25) istukli ispred tržnog centra zbog reda na kasi, a sve to gledala njena deca (foto)…
Blic 01.10.2023
Moj advokat će to završavati. Verujte mi žene moje, izboriću se za ovo. Odgovaraće za ovo što su me tukli pred bebom i mojom devojčicom od dve godine, poručila je u svojoj objavi na Fejsbuku Amira Bektić. Mladu majku Amiru Bektić (25) iz Tuzle, ispred TC… »
Otac ubice iz Tuzle zaklao svoju ženu! Jezivi detalji iz života Emina Mustafića: Hapšen jer je zlostavljao psa i sve snimao!…
Blic 01.10.2023
Emin Mustafić je sinoć u tuzlanskom naselju Miladije usmrtio Ismara K, nakon čega je uhapšen. Ubistvo se desilo oko 19.40, a Emin je usmrtio Ismara pucnjem iz pištolja. Kako saznaje Avaz, 2013. godine njegov otac Fehim je ubio njegovu majku Suadu ispred… »
Ovo je Pinki, osumnjičeni za ubistvo u Tuzli
Telegraf 01.10.2023
Pucnji se čuli sinoć oko 19.40 sati. U tuzlanskom naselju Miladije sinoć se dogodilo ubistvo. Kako Avaz saznaje, Specijalna jedinica MUP-a TK uhapsila je ubicu, muškarca iz tuzlanskog nasilja Miladije. Iako su se pojavile informacije da je ubijena žena… »
Muškarac ubijen u stanu, osumnjičeni uhapšen tokom bega preko terase: Filmska pucnjava u Tuzli (video)
Večernje novosti 30.09.2023
U TUZLANSKOM naselju Miladije večeras se dogodilo ubistvo. Foto: Printskrin Avaz Kako mediji saznaju Specijalna jedinica MUP TK uhapsila je ubicu, muškarca iz tuzlanskog nasilja Miladije, a ubica je uhapšen tokom bega preko terase na zgradi. "AVAZ" NA… »
Pucnjava u tuzli: Muškarac ubijen u stanu, osumnjičeni uhapšen tokom bega preko terase (video)
Blic 30.09.2023
U tuzlanskom naselju Miladije večeras se dogodilo ubistvo. Avaz saznaje da je Specijalna jedinica MUP TK uhapsila ubicu, muškarca iz tuzlanskog nasilja Miladije, prenosi Srpskainfo. Ubistvo se desilo u jednom stanu, a ubica je uhapšen tokom bega preko… »
Vesti dana »
Alarm na putevima Srbiju zahvatilo iznenadno snežno nevreme opasno na ovim putnim pravcima
Dnevnik pre 55 minutajoš 12 povezanih
Uživo NATO država podigla avione Rusija udarila blizu granice, najmanje 32 ranjenih u napadu na Harkov (foto/video)
Alo pre 25 minutajoš 11 povezanih
Posle prvih snežnih padavina jutro oblačno i hladno, od četvrtka toplije
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih
Bivši selektor Srbije napravio čudo o kom bruji planeta: Oborio rekord Svetskog prvenstva – država jedva veća od Kragujevca na Mundijalu posle drame za infarkt
Nova pre 25 minutajoš 11 povezanih
Zbog lošeg kreditnog rejtinga GSP i Beograda – odlaže se tender za nove autobuse
Nova pre 25 minutajoš 2 povezane