Povezane vesti
Procurila privatna prepiska Aleksandre i filipa cara! Bacila si ljagu na mene, a najbolje me poznaješ... Nikolićeva
Kurir 01.10.2023
Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju bebu, međutim nisu u dobrim odnosima. Sada je ipak isplivala prepiska koja pokazuje u kakvom su tačno odnosu. - Da li želiš da ti i ja imamo jedan normalan odnos, da se ne svađamo i ne… »
Posle svega želi pomirenje! Isplivale privatne poruke Aleksandre i Cara, sada se kaje: "Nisam monstrum, žao mi je što smo…
Blic 30.09.2023
Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju, sinoć je progovorila o raskidu veridbe sa Filipom Carem, a posle svađe u emisiji uživo, njihova rasprava se nastavila, te je sada isplivala i prepiska iz njihovih privatnih poruka nakon… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 4. do 6. septembra)
Pressek pre 2 satajoš 36 povezanih
Vučić o otkazivanju posete Kos: Objašnjenje izrazito kratko, ali glupo
Nova pre 4 minutajoš 21 povezana
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Serbian News Media pre 54 minutajoš 14 povezanih
(Foto) Ministar Glamočić: Ambroziju moramo uništiti pre cvetanja, pojačane aktivnosti širom Srbije
Newsmax Balkans 24.07.2026još 6 povezanih
Vladan Petrov: Studenti u blokadi nisu špijunirani već možda neovlašćeno prisluškivani
Naslovi.ai pre 1 satjoš 12 povezanih