Povezane vesti
Procurila privatna prepiska Aleksandre i filipa cara! Bacila si ljagu na mene, a najbolje me poznaješ... Nikolićeva
Kurir 01.10.2023
Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju bebu, međutim nisu u dobrim odnosima. Sada je ipak isplivala prepiska koja pokazuje u kakvom su tačno odnosu. - Da li želiš da ti i ja imamo jedan normalan odnos, da se ne svađamo i ne… »
Posle svega želi pomirenje! Isplivale privatne poruke Aleksandre i Cara, sada se kaje: "Nisam monstrum, žao mi je što smo…
Blic 30.09.2023
Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju, sinoć je progovorila o raskidu veridbe sa Filipom Carem, a posle svađe u emisiji uživo, njihova rasprava se nastavila, te je sada isplivala i prepiska iz njihovih privatnih poruka nakon… »
Vesti dana »

ANEM i NUNS o izjavi Darka Glišića: Nedopustivo i opasno dovođenje u vezu novinara s kriminalnim klanovima
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih

Evropska komisija uplatila Srbiji 51,7 miliona evra pretfinansiranja iz Plana rasta EU
Serbian News Media pre 6 satijoš 20 povezanih

NIS podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 6 satijoš 23 povezane

Neformalna grupa sudija i tužilaca osudila objavu Informera o sudijama iz Užica
Novi magazin pre 2 satajoš 59 povezanih

Smena u odboru direktora NIS-a Irena Vujović umesto Danice Drašković i bivšem gradonačelniku Novog Sada funkcija
Dnevnik pre 6 satijoš 25 povezanih