Povezane vesti
"Zamerila sam roditeljima jer mi nisu kupili stan": Jovana Jeremić šokirala izjavom, spomenula i sestru: "Zato nikom ne…
Blic 01.10.2023
Voditeljka Jovana Jeremić svojim stavovima i izjavama ne prestaje da intrigira javnost. Ona nema dlake na jeziku ni kada je njen privatni život u pitanju, pa je tako sada sve šokirala kada je priznala da je veliko razočaranje doživela od svojih… »
"Razočarana sam u roditelje jer mi nisu kupili stan" Šok izjava Jovane Jeremić, spomenula i sestru, evo zato nikom ne veruje
Kurir 01.10.2023
Voditeljka Jovana Jeremić nema dlake na jeziku ni kada je njen privatni život u pitanju, pa je tako sada sve šokirala kada je priznala da je veliko razočaranje doživela od svojih roditelja jer joj nisu kupili stan. - Prvo razočaranje moje je bilo u… »
Vesti dana »
Studenti nastavili proteste uprkos tvrdnjama vlasti da su im zahtevi ispunjeni
Vreme pre 56 minutajoš 41 povezana
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane