Повезане вести
Масовна туча у центру Новог Пазара: Учествовало 20-ак пијаних, половина приведена у полицију
Телеграф 01.10.2023
Очекује се да буду поднете прекршајне пријаве. Током ноћи у једном угоститељском објекту у центру Новог Пазара дошло је до масовне туче у којој је учествовало око двадесетак лица. "Почео је општи метеж, више се није знало ко се… »
Пијани новопазарци направили хаос! Потукло се 20 мушкараца у кафићу, више особа повређено: "Није се знало ко се са ким туче!"…
Блиц 01.10.2023
Током ноћи у једном угоститељском објекту у центру Новог Пазара дошло је до масовне туче у којој је учествовало око двадесетак лица. - Почео је општи метеж, више се није знало ко се са ким туче. Били су у видно алкохолисаном… »
МАСОВНА ТУЧА У НОВОМ ПАЗАРУ! Приведено више лица
Санџак хабер 01.10.2023
Фото: индексонлине.рс Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе Нови Пазар привели су десетак особа због учешћа у масовној тучи у једном угостиљском објекту у центру Новог Пазара, сазнаје индексонлине.рс До… »
Масовна туча у новом пазару, приведено 10 људи: Напили се, па избио хаос у кафани
Курир 01.10.2023
Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе Нови Пазар привели су десетак особа због учешћа у масовној тучи у једном угостиљском објекту у центру Новог Пазара. До туче је дошло око 1 сат после поноћи у… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 14 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана