Povezane vesti
"Bila sam bahata, trebala mi je takva lekcija": Vanja zaplaka na sav glas kad se prisetila udesa - "Učila sam da hodam!"
Mondo 01.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla, što ju je dovelo do suza. Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju… »
"Svaki put kad se kupam zahvalim Bogu što mogu sama": Vanja Mijatović se slomila kad se prisetila teškog udesa, zaplakala kao…
Blic 01.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla, što ju je dovelo do suza. - Apsolutno, vodim normalan život, zahvalna sam Bogu na tome jer sam ponovo na nogama. Tada su doktori rekli… »
"Učila sam ponovo da hodam, zamalo da ostanem nepokretna": Srpska pevačica o jezivoj saobraćajki: "Sutra noć je devojka…
Blic 01.10.2023
Folk pevačica Vanja Mijatović 2013. godine doživela je, zajedno sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem, jezivu saobraćajku od koje se jedva oporavila, a sada je otkrila detalje i posledice koje je tragedija izazvala. Pevačicin život je bio u… »
Vesti dana »
Tristan Vukčević se vratio i zablistao - težak poraz Vizardsa u Portlandu VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 33 povezane
Stojanović: Vučić nema puno razloga da bude srećan, ima pad podrške u devet od deset opština
Nova pre 56 minutajoš 18 povezanih
Tramp najavio da želi da uzme naftu iz Irana po scenariju iz Venecuele
Sputnik pre 46 minutajoš 16 povezanih
Delove Srbije zatrpao sneg, stiže i afrički anticiklon: Evo kakvo će vreme biti za Vaskrs i kad stiže otopljenje
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih