Повезане вести

"Била сам бахата, требала ми је таква лекција": Вања заплака на сав глас кад се присетила удеса - "Учила сам да ходам!"

"Била сам бахата, требала ми је таква лекција": Вања заплака на сав глас кад се присетила удеса - "Учила сам да ходам!"

Мондо 01.10.2023
Певачица Вања Мијатовић 2013. доживела је тешку саобраћајну незгоду, а сада се присетила агоније кроз коју је прошла, што ју је довело до суза. Певачица Вања Мијатовић 2013. доживела је тешку саобраћајну незгоду, а сада се… »
"Сваки пут кад се купам захвалим Богу што могу сама": Вања Мијатовић се сломила кад се присетила тешког удеса, заплакала као…

"Сваки пут кад се купам захвалим Богу што могу сама": Вања Мијатовић се сломила кад се присетила тешког удеса, заплакала као…

Блиц 01.10.2023
Певачица Вања Мијатовић 2013. доживела је тешку саобраћајну незгоду, а сада се присетила агоније кроз коју је прошла, што ју је довело до суза. - Апсолутно, водим нормалан живот, захвална сам Богу на томе јер сам поново на… »
"Учила сам поново да ходам, замало да останем непокретна": Српска певачица о језивој саобраћајки: "Сутра ноћ је девојка…

"Учила сам поново да ходам, замало да останем непокретна": Српска певачица о језивој саобраћајки: "Сутра ноћ је девојка…

Блиц 01.10.2023
Фолк певачица Вања Мијатовић 2013. године доживела је, заједно са колегама Аном Севић и Стефаном Петрушићем, језиву саобраћајку од које се једва опоравила, а сада је открила детаље и последице које је трагедија изазвала… »

Вести дана »