Povezane vesti
"Svaki put kad se kupam zahvalim Bogu " Vanja Mijatović zaplakala na sav glas kad se prisetila udesa: Bila sam prikovana za…
Kurir 01.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla, što ju je dovelo do suza. - Apsolutno, vodim normalan život, zahvalna sam Bogu na tome jer sam ponovo na nogama. Tada su doktori… »
"Bila sam bahata, trebala mi je takva lekcija": Vanja zaplaka na sav glas kad se prisetila udesa - "Učila sam da hodam!"
Mondo 01.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla, što ju je dovelo do suza. Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije… »
"Svaki put kad se kupam zahvalim Bogu što mogu sama": Vanja Mijatović se slomila kad se prisetila teškog udesa, zaplakala…
Blic 01.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović 2013. doživela je tešku saobraćajnu nezgodu, a sada se prisetila agonije kroz koju je prošla, što ju je dovelo do suza. - Apsolutno, vodim normalan život, zahvalna sam Bogu na tome jer sam ponovo na nogama. Tada su doktori… »
"Učila sam ponovo da hodam, zamalo da ostanem nepokretna": Srpska pevačica o jezivoj saobraćajki: "Sutra noć je devojka…
Blic 01.10.2023
Folk pevačica Vanja Mijatović 2013. godine doživela je, zajedno sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem, jezivu saobraćajku od koje se jedva oporavila, a sada je otkrila detalje i posledice koje je tragedija izazvala. Pevačicin život je bio… »
Vesti dana »
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 20 povezanih
Broj stranih turista skočio za devet odsto: Nagli rast interesovanja za srpske banje i planine
Euronews pre 40 minutajoš 19 povezanih
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
BBC News pre 17 minutajoš 19 povezanih