Povezane vesti
"Lečila me je Lepa Brena u avionu": Andrija Milošević na odmoru sreo pevačicu, pa otkrio: "Intenzivno je gledala u njega"
Blic 01.10.2023
Glumac Andrija Milošević leto je proveo odmarajući i uživajući u sunčanju i opuštanju, a sa javnosti je podelio i jednu anegdogu sa letovanja, u kojoj spominje pevačicu Lepu Brenu. Naime, Andrija je tokom odmora dobio čmičak na oku kojeg je… »
"Lepa brena mi je izlečila čmičak na avionu": Hit izjava Andrije Miloševića - objasnio i zašto mu je izašao! Foto
Mondo 01.10.2023
Iako je uvek voleo Lepu Brenu, Andrija MIlošević otkrio da je sad voli još više! Iako je uvek voleo Lepu Brenu, Andrija MIlošević otkrio da je sad voli još više! Andrija Milošević leto je iskoristio maksimalno u svoju korist. Kako glumac kaže… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 49 minutajoš 31 povezana
Lazović (ZLF) o incidentu u Skupštini: Nekoliko kolega povređeno, napali nas policija i SNS
Beta pre 37 minutajoš 130 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane
Spaseno 28 turista sa potonulog broda u Egiptu: Vojni brod i avioni traže 17 nestalih u Crvenom moru
Mondo pre 54 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 23 povezane