Povezane vesti
Igor Jurić: Od 1. novembra mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak
Politika 01.10.2023
Osnivač fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem „Amber Alert” koji će se u Srbiji zvati „Pronađi me” kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Jurić: Od 1. novembra mediji moraju da prekinu program kad nestane dete
Euronews 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Sistem “Pronađi me” u funkciji od 1. novembra: Mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak deteta
Insajder 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je u nedelju da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Vesti dana »
Nad Balkanom oblaci sa padavinama, ponegde sneg - sutra kiša prestaje
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana
Astronautkinja spava okrenuta naopačke, kao slepi miš! Komične "muke" posade misije Artemis 2, napustili Zemljinu orbitu i otisnuli se ka Mesecu (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 16 povezanih
Detroit se učvrstio na prvom mestu! Duren vodio Pistonse do pobede protiv Minesote
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Seča u vrhu američke vojske! Usred rata smenjen najviši oficir
Sputnik pre 44 minutajoš 12 povezanih