Povezane vesti
Igor Jurić: Od 1. novembra mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak
Politika 01.10.2023
Osnivač fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem „Amber Alert” koji će se u Srbiji zvati „Pronađi me” kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Jurić: Od 1. novembra mediji moraju da prekinu program kad nestane dete
Euronews 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Sistem “Pronađi me” u funkciji od 1. novembra: Mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak deteta
Insajder 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je u nedelju da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da u… »
Vesti dana »
Bekamovi na tribinama sa glumcem sektašem: U prvim redovima bio i kad je dobio zvezdu na Bulevaru slavnih
Kurir pre 53 minutajoš 24 povezane
Tramp: Ubijen vođa bande Tren de Aragua u zajedničkoj operaciji SAD i Venecuele
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Gerapetritis: Ne možemo da zamislimo Evropu bez Srbije i Zapadnog Balkana
Blic pre 38 minutajoš 7 povezanih
Promenljivo oblačno i toplije: Temperatura danas do 24 stepena
Glas Zaječara pre 2 satajoš 11 povezanih