Povezane vesti

Igor Jurić: Od 1. novembra mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak

Igor Jurić: Od 1. novembra mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak

Politika 01.10.2023
Osnivač fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem „Amber Alert” koji će se u Srbiji zvati „Pronađi me” kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje… »
Jurić: Od 1. novembra mediji moraju da prekinu program kad nestane dete

Jurić: Od 1. novembra mediji moraju da prekinu program kad nestane dete

Euronews 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je danas da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i da… »
Sistem “Pronađi me” u funkciji od 1. novembra: Mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak deteta

Sistem “Pronađi me” u funkciji od 1. novembra: Mediji u obavezi da prekinu program i objave nestanak deteta

Insajder 01.10.2023
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je u nedelju da će od 1. novembra biti uspostavljen sistem "Amber Alert" koji će se u Srbiji zvati "Pronađi me" kao i da će mediji, uz nalog policije, biti u obavezi da prekinu emitovanje programa i… »

Vesti dana »