Povezane vesti
Pričalo se da je zbog njega pretukla starletu! Sandra Afrika o odnosu sa bivšim - Mislim da mogu da budem dobra supruga!
Mondo 02.10.2023
Sandra Afrika progovorila je o karijeri i ljubavi, ali se osvrnula i na odnos sa bivšim dečkom i sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom. Sandra Afrika progovorila je o karijeri i ljubavi, ali se osvrnula i na odnos sa bivšim dečkom i… »
"Želim da se udam, puno sam radila": Sandra Afrika o bivšem partneru i menadžeru: "On je jedini verovao u mene, nije mi dao da…
Blic 01.10.2023
Pevačica Sandra Afrika progovorila je o svom ljubavnom životu, momcima, bivšim ljubavima, ali i karijeri. Ona nikada nije želela da govori o detaljima svojih veza, a sada je otkrila i zbog čega. - Ništa kod mene nije bilo 100 posto, zato nikad nisam… »
Vesti dana »
Mrdić: Tužilaštvu i sudstvu su potrebni oni koji su lojalni jednoj državi, a to je Srbija
Euronews pre 4 minutajoš 43 povezane
„Ja nisam dužna ovo da trpim. Policijo, radi nešto“: Bekuta u Čačku navodila milicajce gde da reaguju, građani joj zviždali da je uzela njihovih 40.000 evra (VIDEO)
Nova pre 24 minutajoš 31 povezana
Tramp zapretio Iranu "snažnim odgovorom" ako sprovede pogubljenje demonstranata
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane