Povezane vesti
Pričalo se da je zbog njega pretukla starletu! Sandra Afrika o odnosu sa bivšim - Mislim da mogu da budem dobra supruga!
Mondo 02.10.2023
Sandra Afrika progovorila je o karijeri i ljubavi, ali se osvrnula i na odnos sa bivšim dečkom i sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskoljevićem Mikišom. Sandra Afrika progovorila je o karijeri i ljubavi, ali se osvrnula i na odnos sa bivšim dečkom i… »
"Želim da se udam, puno sam radila": Sandra Afrika o bivšem partneru i menadžeru: "On je jedini verovao u mene, nije mi dao da…
Blic 01.10.2023
Pevačica Sandra Afrika progovorila je o svom ljubavnom životu, momcima, bivšim ljubavima, ali i karijeri. Ona nikada nije želela da govori o detaljima svojih veza, a sada je otkrila i zbog čega. - Ništa kod mene nije bilo 100 posto, zato nikad nisam… »
Vesti dana »

Uprava univerziteta u Novom Pazaru: Zaposleni ušli zbog opasnosti od požara i pripreme za novu godinu
Radio 021 pre 6 minutajoš 45 povezanih

(Foto/video) kritična situacija U Kini Broj nestalih u Pekingu raste, poplave odnele više od 30 života! Predsednik Si doneo važne mere
Dnevnik pre 36 minutajoš 24 povezane

Zaseda Skupština APV: Prolaz kod Banovine ograđen, deo opozicije bojkotuje
Radio 021 pre 31 minutajoš 12 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 46 minutajoš 2 povezane

Bajatović: Novo odlaganje sankcija NIS-u dobra vest, neće biti nestašica i poskupljenja
RTV pre 46 minutajoš 10 povezanih