Повезане вести

"Пет минута рада 3.000 динара!" Ево коли кошта услуга бравара у Србији, неки траже и 50 евра

"Пет минута рада 3.000 динара!" Ево коли кошта услуга бравара у Србији, неки траже и 50 евра

Блиц 02.10.2023
Ако дођете у ситуацију да, као наша читатељка Мина, останете немоћни пред једним малим тренутком непажње - онда будите спремни да тај пех и платите. Наиме, на улазним вратима Мининог стана постављена ја брава која се… »
"Озбиљан новац, нема шта"! Пет минута посла мајстор наплатио 3.000 дин: "Било је оних који неће да дођу без 50€"

"Озбиљан новац, нема шта"! Пет минута посла мајстор наплатио 3.000 дин: "Било је оних који неће да дођу без 50€"

Мондо 02.10.2023
Бравар је једној Мини за пет минута посла наплатио неколико хиљада динара. Бравар је једној Мини за пет минута посла наплатио неколико хиљада динара. Једна Мина (46) доживела је непријатност кад јој је кључ од стана остао са… »
Добар дан и пет минута посла 3.000 динара: "То је најјефтиније што сам нашла, неки траже 50 евра!"

Добар дан и пет минута посла 3.000 динара: "То је најјефтиније што сам нашла, неки траже 50 евра!"

Телеграф 02.10.2023
Колико кошта услуга бравара у Србији? Из угла многих клијената: много. Ако дођете у ситуацију да, као наша читатељка Мина, останете немоћни пред једним малим тренутком непажње - онда будите спремни да тај пех и платите. Наиме… »

Вести дана »