Povezane vesti
„Živi sam dokaz da možete preživeti Holivud“: Ričardu Stenliju specijalni „Koskar“ u Beogradu
N1 Info 02.10.2023
Festival srpskog filma fantastike (FSFF) završen je sinoć svečanom ceremonijom dodela nagrada i premijernim prikazivanjem filma "Osam očiju" Ostina Dženingsa koji je u potpunosti sniman u Srbiji. Specijalni gost festivala bio je reditelj Ričard Stenli… »
„Ja sam živi dokaz da možete preživeti Holivud“: Reditelju Ričardu Stenliju specijalni „Koskar“ za kraj Festivala srpskog…
Nova 02.10.2023
Festival srpskog filma fantastike (FSFF) završen je sinoć svečanom ceremonijom dodela nagrada i premijernim prikazivanjem filma "Osam očiju" Ostina Dženingsa koji je u potpunosti sniman u Srbiji. Specijalni gost festivala bio je reditelj Ričard Stenli… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 10 minutajoš 28 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 29 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 46 povezanih
Sve promene cena će se pratiti u realnom vremenu Od danas počinje sa radom Nacionalna platforma, trgovinski lanci pod lupom
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih