Povezane vesti
„Živi sam dokaz da možete preživeti Holivud“: Ričardu Stenliju specijalni „Koskar“ u Beogradu
N1 Info 02.10.2023
Festival srpskog filma fantastike (FSFF) završen je sinoć svečanom ceremonijom dodela nagrada i premijernim prikazivanjem filma "Osam očiju" Ostina Dženingsa koji je u potpunosti sniman u Srbiji. Specijalni gost festivala bio je reditelj Ričard Stenli… »
„Ja sam živi dokaz da možete preživeti Holivud“: Reditelju Ričardu Stenliju specijalni „Koskar“ za kraj Festivala srpskog…
Nova 02.10.2023
Festival srpskog filma fantastike (FSFF) završen je sinoć svečanom ceremonijom dodela nagrada i premijernim prikazivanjem filma "Osam očiju" Ostina Dženingsa koji je u potpunosti sniman u Srbiji. Specijalni gost festivala bio je reditelj Ričard Stenli… »
Vesti dana »

Hladno jutro, pa naoblačenje: Kiša i pljuskovi širom Srbije
Serbian News Media pre 27 minutajoš 20 povezanih

Rusi noćas dronovima i raketama gađali Ukrajinu: Pogiule najmanje dve osobe, povređeno više osoba
Telegraf pre 2 minutajoš 16 povezanih

Visok, krupan policajac plakao je kao kiša i govorio “nisam došao da bijem svoj narod”: Ovako se novinari Nove sećaju 5. oktobra
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Jokićeva hladnokrvnost sprečila opštu tuču nakon ružnog poteza velikog rivala VIDEO
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih

Gađaće nas granatama uskoro, ovo nije bio fudbal: Tanjga besan na dešavanja u Beogradu!
Hot sport pre 22 minutajoš 17 povezanih