Povezane vesti
Lagala sam na sudu, ne kajem se što sam bila u zatvoru! Našoj pevačici pronašli 6 kila marihuane: Zaljubljena luda glava
Mondo 02.10.2023
Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog… »
"Ne kajem se što sam bila u zatvoru, lagala sam sud" Pevačica o mračnoj prošlosti i periodu iza rešetaka, šokirala priznanjem!…
Kurir 02.10.2023
Ema Lapin došla je u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je šta se zapravo dogodilo i zbog čega je završila iza rešetaka sa samo dvadeset dve… »
Vesti dana »

Tramp daje novi rok Rusiji za napredak u pregovorima o okončanju rata
Vreme pre 50 minutajoš 31 povezana

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 15 minutajoš 26 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 1 satjoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 10 minutajoš 54 povezane

Mićin: Spomenik žrtvama tragedije na železničkoj stanici biće završen do 1. novembra
In medija pre 4 satijoš 23 povezane