Povezane vesti

Lagala sam na sudu, ne kajem se što sam bila u zatvoru! Našoj pevačici pronašli 6 kila marihuane: Zaljubljena luda glava

Lagala sam na sudu, ne kajem se što sam bila u zatvoru! Našoj pevačici pronašli 6 kila marihuane: Zaljubljena luda glava

Mondo 02.10.2023
Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog… »
"Ne kajem se što sam bila u zatvoru, lagala sam sud" Pevačica o mračnoj prošlosti i periodu iza rešetaka, šokirala…

"Ne kajem se što sam bila u zatvoru, lagala sam sud" Pevačica o mračnoj prošlosti i periodu iza rešetaka, šokirala…

Kurir 02.10.2023
Ema Lapin došla je u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je šta se zapravo dogodilo i zbog čega je završila iza rešetaka sa samo dvadeset… »
"Ne kajem se što sam bila u zatvoru": Naša pevačica šokirala priznanjem: "Lagala sam na sudu"

"Ne kajem se što sam bila u zatvoru": Naša pevačica šokirala priznanjem: "Lagala sam na sudu"

Blic 02.10.2023
Bivša rijaliti učesnica Ema Lapin javnosti je poznata iz rijaliti programa "Parovi", a u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Ona je sada otkrila šta se zapravo dogodilo i zbog… »

Vesti dana »