Povezane vesti
Lagala sam na sudu, ne kajem se što sam bila u zatvoru! Našoj pevačici pronašli 6 kila marihuane: Zaljubljena luda glava
Mondo 02.10.2023
Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Bivša rijaliti učesnica i pevačica Ema Lapin našla se u centru skandala kada je završila u zatvoru zbog… »
"Ne kajem se što sam bila u zatvoru, lagala sam sud" Pevačica o mračnoj prošlosti i periodu iza rešetaka, šokirala…
Kurir 02.10.2023
Ema Lapin došla je u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je šta se zapravo dogodilo i zbog čega je završila iza rešetaka sa samo dvadeset… »
"Ne kajem se što sam bila u zatvoru": Naša pevačica šokirala priznanjem: "Lagala sam na sudu"
Blic 02.10.2023
Bivša rijaliti učesnica Ema Lapin javnosti je poznata iz rijaliti programa "Parovi", a u žižu medijskog interesovanja nakon priče da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Ona je sada otkrila šta se zapravo dogodilo i zbog… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
UŽIVO Partizan se ne seća poslednje pobede; Mirotić: "Slava Gospodu"; Burna konferencija Obradovića
B92 pre 18 minutajoš 43 povezane
Srbija izbegla poraz i poslednje mesto: Protiv Danske igramo za četvrtfinale Lige nacija!
Mondo pre 6 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi: "Stres od prvog dana kada sam došao"
B92 pre 24 minutajoš 31 povezana