Povezane vesti
„Ja u Americi ne pevam po praznim barovima za 30 ljudi“: Nakon Prijovićke i Brene, Karleuša isprozivala i Teu Tairović FOTO…
Nova 02.10.2023
Pevačica Jelena Karleuša već danima konstantno iznosi uvrede na račun svojih koleginica. Ona je najpre muziku Aleksandre Prijović okarakterisala kao „treš“, a potom je negativno prokomentarisala i Lepu Brenu. Naime, jedna od najpopularnijih pevačica… »
Posle karleušenih prozivki da peva za 30 ljudi, procurio snimak teinog nastupa! Zapevala Brenin hit i napravila dar-mar (video)…
Kurir 02.10.2023
Jelena Karleuša opet je žestoko potkačila Teu Tairović na račun njenih nastupa, karijere i pesama. Jelena je sada u prepisci sa jednim od korisnika "Iksa" (nekadašnji Tviter) koji je napisao da Karleuša sedi kod kuće i pljuje rad njenih mlađih… »
"Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi" Karleuša ponovo udarila na Teu Tairović, uvredila je kao…
Kurir 02.10.2023
Jelena Karleuša opet je žestoko potkačila Teu Tairović i to u odgovoru na komentar jednog korisnika "Iksa" (nekadašnji Tviter) da ona sedi kući i samo pljuje po svojim kolegama. - Dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, a neko sedi kući, piše tvitove… »
"Ja ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi" - Karleuša surovo odbrusila i žestoko ponizila Teu Tairović!
Mondo 02.10.2023
Jelena Karleuša surovo je odgovorila korisniku društvenih mreža, a tom prilikom prozvala je i koleginicu Teu Tairović. Jelena Karleuša surovo je odgovorila korisniku društvenih mreža, a tom prilikom prozvala je i koleginicu Teu Tairović. Jelena Karleuša… »
Vesti dana »

„Ispiti ne moraju da se održavaju na fakultetima, što znači da može u kafani“: Oglasio se Akademski plenum o novoj odluci Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih

Održani protesti u 13 gradova: Traži se primena zakona o zaštiti životinja
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Teheran će goreti ako Iran nastavi sa raketnim napadima
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Ceca otkrila šta žarko želi za rođendan: Ovo joj je najbitnije u šestoj deceniji, progovorila o ljubavi
Mondo pre 44 minutajoš 15 povezanih