Повезане вести
„Ја у Америци не певам по празним баровима за 30 људи“: Након Пријовићке и Брене, Карлеуша испрозивала и Теу Таировић ФОТО…
Нова 02.10.2023
Певачица Јелена Карлеуша већ данима константно износи увреде на рачун својих колегиница. Она је најпре музику Александре Пријовић окарактерисала као „треш“, а потом је негативно прокоментарисала и Лепу Брену. Наиме, једна од… »
После карлеушених прозивки да пева за 30 људи, процурио снимак теиног наступа! Запевала Бренин хит и направила дар-мар (видео)…
Курир 02.10.2023
Јелена Карлеуша опет је жестоко поткачила Теу Таировић на рачун њених наступа, каријере и песама. Јелена је сада у преписци са једним од корисника "Икса" (некадашњи Твитер) који је написао да Карлеуша седи код куће и пљује рад… »
"Ја по Америци не певам по празним грил-кафе баровима за 30 људи" Карлеуша поново ударила на Теу Таировић, увредила је као…
Курир 02.10.2023
Јелена Карлеуша опет је жестоко поткачила Теу Таировић и то у одговору на коментар једног корисника "Икса" (некадашњи Твитер) да она седи кући и само пљује по својим колегама. - Док Прија кида у Арени, Теа кида у Америци, а… »
"Ја не певам по празним грил-кафе баровима за 30 људи" - Карлеуша сурово одбрусила и жестоко понизила Теу Таировић!
Мондо 02.10.2023
Јелена Карлеуша сурово је одговорила кориснику друштвених мрежа, а том приликом прозвала је и колегиницу Теу Таировић. Јелена Карлеуша сурово је одговорила кориснику друштвених мрежа, а том приликом прозвала је и колегиницу Теу… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 26 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 46 минутајош 1 повезана