Povezane vesti
„Kada sam ugledala spomenik, mislila sam da će da progovori“: Udovica Tome Zdravkovića u suzama VIDEO
Nova 02.10.2023
Danas je u Skadarliji postavljen spomenik pokojnom pevaču Tomi Zdravkoviću. U subotu, 30. septembra ove godine bila je 32. godišnjica smrti pevača Tome Zdravkovića, a njegova supruga Gordana, kako i ćerka Žaklina, došle su na pomen. Gordana već godinama… »
„To mi je rekao i više ga nikad nisam video“: Keba otkrio kako je upoznao Tomu Zdravkovića, a njegove reči nikada neće…
Nova 02.10.2023
Dragan Kojić Keba prisustvovao je otkrivanju spomenika Tomi Zdravkoviću. U srcu Beograda, u Skadarliji, danas je otkriven spomenik Tomi Zdravkoviću, a ovom činu prisustvovala je njegova supruga Gordana, kao i ćerka Žaklina. #related-news_0 Orkestar Borka… »
"Kao da se na sekund vratio" Ćerka Tome Zdravkovića emotivno doživela otkrivanje njegove biste, pa progovorila o svom sinu
Kurir 02.10.2023
Ćerka Tome Zdravkovića prisustvovala je otkrivanju njegove biste u Skadarliji, gde je često pevao. Ona je sve to emotovno doživela, suze su lile, kao i njenoj majci Gordani Zdravković, koja se emotivno slomila kada je ugledala kako statua izgleda… »
"Isti osmeh, nos, usta, kao da je među nama" Supruga i ćerka legendarnog Tome Zdravkovića u jeku emocija: Kao da se ponovo…
Kurir 02.10.2023
Skadarlija je danas ulica puna emocije, sećanja i pesme. Danas je otkriven spomenik legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. Ovaj dan je posebno emotivan i značajan za njegovu suprugu Gordanu i ćerku Žaklinu. 01:14 OTKRIVEN SPOMENIK LEGENDARNOG TOME… »
(Video): "Sin mi svira gitaru, ali se neće baviti estradom" Ćerka Tome Zdravkovića otkrila privatne detalje na otkrivanju…
Blic 02.10.2023
U Skadarskoj ulici, ispred broja 28, danas je u podne otkriven spomenik legendarnom pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Svečanom otkrivanju prisustvovala je i Tomina ćerka, Žaklina. - Jako je dobro napravljen spomenik. U pitanju je metal, ali ima… »
(Video): Žena Tome Zdravkovića se guši u suzama Zajecala na otkrivanju spomenika, nije mogla da ni da ga pogleda: Ovako…
Blic 02.10.2023
U Skadarskoj ulici, ispred broja 28, danas je u podne otkriven spomenik legendarnom pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, prisustvovala je svečanom činu, a suze nije mogla da zadrži. Ona je sve vreme jecala, a u… »
Vesti dana »

Građani se i večeras okupljaju ispred zgrade Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 53 minutajoš 63 povezane

Igor Božić: Advokat Telekoma je pretio novinarki N1 otkazom nakon što je prišla Mileru
Cenzolovka pre 43 minutajoš 91 povezana

Od oktobra skuplja struja 6,6 odsto, olakšice za mala preduzeća
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 45 povezanih

Brnabićeva sa Kopmanom: Od ključnog značaja da Srbija otvori Klaster 3 do kraja godine
RTV pre 4 satijoš 30 povezanih

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 2 satajoš 76 povezanih