Повезане вести

„Када сам угледала споменик, мислила сам да ће да проговори“: Удовица Томе Здравковића у сузама ВИДЕО

„Када сам угледала споменик, мислила сам да ће да проговори“: Удовица Томе Здравковића у сузама ВИДЕО

Нова 02.10.2023
Данас је у Скадарлији постављен споменик покојном певачу Томи Здравковићу. У суботу, 30. септембра ове године била је 32. годишњица смрти певача Томе Здравковића, а његова супруга Гордана, како и ћерка Жаклина, дошле су на… »
„То ми је рекао и више га никад нисам видео“: Кеба открио како је упознао Тому Здравковића, а његове речи никада неће…

„То ми је рекао и више га никад нисам видео“: Кеба открио како је упознао Тому Здравковића, а његове речи никада неће…

Нова 02.10.2023
Драган Којић Кеба присуствовао је откривању споменика Томи Здравковићу. У срцу Београда, у Скадарлији, данас је откривен споменик Томи Здравковићу, а овом чину присуствовала је његова супруга Гордана, као и ћерка Жаклина… »
"Као да се на секунд вратио" Ћерка Томе Здравковића емотивно доживела откривање његове бисте, па проговорила о свом сину

"Као да се на секунд вратио" Ћерка Томе Здравковића емотивно доживела откривање његове бисте, па проговорила о свом сину

Курир 02.10.2023
Ћерка Томе Здравковића присуствовала је откривању његове бисте у Скадарлији, где је често певао. Она је све то емотовно доживела, сузе су лиле, као и њеној мајци Гордани Здравковић, која се емотивно сломила када је угледала… »
"Исти осмех, нос, уста, као да је међу нама" Супруга и ћерка легендарног Томе Здравковића у јеку емоција: Као да се поново…

"Исти осмех, нос, уста, као да је међу нама" Супруга и ћерка легендарног Томе Здравковића у јеку емоција: Као да се поново…

Курир 02.10.2023
Скадарлија је данас улица пуна емоције, сећања и песме. Данас је откривен споменик легендарном певачу Томи Здравковићу. Овај дан је посебно емотиван и значајан за његову супругу Гордану и ћерку Жаклину. 01:14 ОТКРИВЕН СПОМЕНИК… »
(Видео): "Син ми свира гитару, али се неће бавити естрадом" Ћерка Томе Здравковића открила приватне детаље на откривању…

(Видео): "Син ми свира гитару, али се неће бавити естрадом" Ћерка Томе Здравковића открила приватне детаље на откривању…

Блиц 02.10.2023
У Скадарској улици, испред броја 28, данас је у подне откривен споменик легендарном певачу народне музике Томи Здравковићу. Свечаном откривању присуствовала је и Томина ћерка, Жаклина. - Јако је добро направљен споменик. У… »
(Видео): Жена Томе Здравковића се гуши у сузама Зајецала на откривању споменика, није могла да ни да га погледа: Овако…

(Видео): Жена Томе Здравковића се гуши у сузама Зајецала на откривању споменика, није могла да ни да га погледа: Овако…

Блиц 02.10.2023
У Скадарској улици, испред броја 28, данас је у подне откривен споменик легендарном певачу народне музике Томи Здравковићу. Супруга Томе Здравковића, Гордана, присуствовала је свечаном чину, а сузе није могла да задржи. Она је… »

Вести дана »