Povezane vesti
"Mama, volim te, oprosti mi": Devojčica (16) sa Ceraka ostavila poruku majci nakon čega joj se izgubio svaki trag: "Molim…
Blic 02.10.2023
- Ostavila mi je poruku da me voli i da je oprostim i otišla - kaže za "Blic" majka nestale M. T. (16) kojoj se svaki trag izgubio jutros oko 4 sata kada je izašla iz stana. Majka devojčice navodi da nema posebno mesto na koje njena ćerka odlazi i da… »
Nestala tinejdžerka (16) iz Beograda: Poslednji put viđena u 4 ujutru na Ceraku
Blic 02.10.2023
M. T. (16) nestala je u ranim jutarnjim satima na Ceraku u Beogradu. Poslednji put kad je viđena, oko 4.00 sata, na sebi je imala crnu bluzu, crne pantalone i bele patike. Ako je vidite, odmah pozovite 061/1601554 ili javite najbližoj stanici policije… »
Nestala tinejdžerka (16) iz Beograda: Poslednji put viđena u 4 ujutru na Ceraku
Blic 02.10.2023
M. T. (16) nestala je u ranim jutarnjim satima na Ceraku u Beogradu. Poslednji put kad je viđena, oko 4.00 sata, na sebi je imala crnu bluzu, crne pantalone i bele patike. Ako je vidite, odmah pozovite 061/1601554 ili javite najbližoj stanici policije… »
Nestala Milica Todorović (16) svima poslala istu poruku! SMS od dve reči - Drugovi i porodica na nogama
Mondo 02.10.2023
Milica Todorović (16) iz Beograda je nestala rano jutros, a istu poruku je poslala svim drugarima. Milica Todorović (16) iz Beograda je nestala rano jutros, a istu poruku je poslala svim drugarima. Milica Todorović (16) iz Beograda je nestala rano… »
Nestala Milica (16) iz Beograda: Majka se oglasila za MONDO i otkrila šta joj je poslala u poruci
Mondo 02.10.2023
Nestala Milica Todorović (16) iz Beograda. Nestala Milica Todorović (16) iz Beograda. Milica Todorović (16) iz Beograda, nestala je pred zoru. Poslednji put je viđena u beogradskom naselju Cerak. Ona je primećena oko 4.00, a na sebi je imala crnu… »
Nestala Milica (16) iz Beograda, majci ostavila uznemirujuću poruku
Telegraf 02.10.2023
Majka moli sve koji su je možda videli da se jave. Devojčica Milica Todorović (16) iz naselja Cerak u Beogradu nestala je jutros, potvrdila je njena majka Nataša za Telegraf.rs. Kako nam je rekla, ona ćerku jutros nije zatekla u sobi. "Juče smo bile… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 48 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane