Повезане вести
Бугарска забранила улазак у земљу руским аутомобилима; Кијев домаћин састанка шефова дипломатије ЕУ – првог ван граница Уније…
РТС 02.10.2023
Рат у Украјини – 585. дан. Украјинска ПВО оборила је четири од седам беспилотних летелица којима је Русија напала Украјину, саопштио је Кијев. У руском гранатирању региона Херсона током ноћи погинула је најмање једна особа… »
Зеленски министрима ЕУ: Победа зависи од наше сарадње, да се Украјини дају замрзнута руска средства
Н1 Инфо 02.10.2023
Победа Украјине против Русије зависи од сарадње Кијева и Европске уније, изјавио је председник Володимир Зеленски шефовима дипломатије ЕУ окупљеним у Кијеву. „Сигуран сам да су Украјина и цео слободни свет способни да победе у… »
Зеленски министрима ЕУ: Победа зависи од наше сарадње, да се Украјини дају замрзнута руска средства
Данас 02.10.2023
Победа Украјине против Русије зависи од сарадње Кијева и Европске уније (ЕУ), изјавио је данас председник Володимир Зеленски шефовима дипломатије ЕУ окупљеним у Кијеву. „Сигуран сам да су Украјина и цео слободни свет способни… »
Украјински председник апелује: Подршка ЕУ кључна за победу у сукобу са Русијом
Инсајдер 02.10.2023
Победа Украјине у рату са Русијом зависи од сарадње са Европском унијом, изјавио је украјински председник Володимир Зеленски пред министрима спољних послова ЕУ, који су се у понедељак окупили на састанку у Кијеву. Зеленски је… »
Састанак министара иностраних послова Европске уније у Кијеву као израз подршке Украјини
Политика 02.10.2023
КИЈЕВ – У Кијеву се данас одржава састанак министара иностраних послова Европске уније, прво такво окупљање изван граница блока, у знак подршке Украјини након победе „проруског” кандидата на изборима у Словачкој и одбијања… »
Вести дана »

Које државе ЕУ настављају да купују руско плаво гориво; Трамп и Си о окончању рата у Украјини
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних

Свеже јутро, а онда... Ево шта нас чека с временом данас! Ускоро хладан туш
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане