Povezane vesti
Milatović: Zabrinut sam zbog dešavanja na KiM, Crna Gora podržava deeskalaciju
RTS 02.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je, kao i svi, zabrinut zbog dešavanja na Kosovu i Metohiji i da podržava stavove Evropske unije o deeskalaciji situacije. "Ono što apsolutno mogu da kažem, kao što sam i ranije govorio, jeste da ponovim… »
Milatović zabrinut zbog dešavanja na Kosovu: Crna Gora privržena dijalogu Beograda i Prištine
Euronews 02.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je u Podgorici da je, kao i svi, zabrinut zbog dešavnja na Kosovu i Metohiji i podržava stavove EU o deeskalaciji situacije. "Ono što apsolutno mogu da kažem kao što sam i ranije govorio je da ponovim da je… »
Vesti dana »
Brutalna partija reprezentativca Srbije! Ubacio šest trojki, odigrao meč sezone, ali nije mogao sam protiv moćnih Seltiksa! (video)
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
Uživajte u suncu, posle podne sledi preokret! Oglasio se RHMZ: Od ovog datuma čeka nas pad temperatura!
Telegraf pre 18 minutajoš 19 povezanih
Iran napada nekoliko zalivskih zemalja, sirene se oglasile u više oblasti u Izraelu
N1 Info pre 3 minutajoš 17 povezanih
Najveća muzička zvezda sa Kosova gledala eliminaciju Karlosa Alkaraza u Indijan Velsu
Telegraf pre 23 minutajoš 18 povezanih
Srpska lista: Primenom Zakona o strancima izbegnut katastrofalan scenario za Srbe
Sputnik pre 48 minutajoš 10 povezanih