Povezane vesti
Slovačka protestuje zbog navodnog mešanja Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije u parlamentarne izbore
Politika 02.10.2023
BRATISLAVA – Ministarstvo spoljnih poslova Slovačke pozvalo je danas predstavnika ruske ambasade u Bratislavi zbog izjave direktora Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije (SVR) Sergeja Nariškina objavljene tokom izborne tišine pred… »
"Mi se za razliku od nekih ne uključujemo u promene režima": Ruska ambasada odbacila optužbe za mešanje u izbore u…
Blic 02.10.2023
Ambasada Rusije u Slovačkoj odbacila je danas optužbe slovačkog Ministarstvo spoljnih poslova da se Moskva mešala u parlamentarne izbore u Slovačkoj. Ambasada je odbacila optužbe, nakon što je slovačko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo… »
Slovačka protestuje zbog navodnog mešanja ruske Spoljnoobaveštajne službe u parlamentarne izbore
Euronews 02.10.2023
Ministarstvo spoljnih poslova Slovačke pozvalo je danas predstavnika ruske ambasade u Bratislavi zbog izjave direktora Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije (SVR) Sergeja Nariškina objavljene tokom izborne tišine pred parlamentarne izbore, ove… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 19 minutajoš 32 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 24 minutajoš 42 povezane