Povezane vesti
"Dobacuju mi da sam seljak, a ja onda sednem u "jaguara": Žika Šarenica zabezeknuo izjavom u emisiji: "Hoće da me ponize, a…
Blic 02.10.2023
Voditelj Živorad Žika Nikolić stekao je veliku popularnost vodeći emisiji "Žikina šarenica" koju je dobio tek sa 55 godina. Kako kaže, oduvek je ulagao u svoj karijeru, te nakon brojnih projekata na kojima je radio, emisija mu je došla kao "šlag… »
Kažu da sam seljak, ja onda sednem u "jaguara"! Žika Nikolić šokirao u emisiji - "Hteli da me ponize, to je podmetanje!"
Mondo 02.10.2023
Žika Nikolić iskreno je govorio o zlim koentarima sa kojima se susretao tokom karijere. Žika Nikolić iskreno je govorio o zlim koentarima sa kojima se susretao tokom karijere. Voditelj Živorad Žika Nikolić stekao je veliku popularnost vodeći… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 18 minutajoš 24 povezane
Tužilaštvo saslušava osumnjičene, ali i dalje ne saopštava njihova imena (VIDEO)
Insajder pre 16 minutajoš 128 povezanih
Tokom noći opasnost od stvaranja poledice na putevima, zimske službe JKP "Put" na terenu
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 8 satijoš 40 povezanih