Povezane vesti
Ovo niste videli u areni! Brena držala lekciju Filipu, a Blaško nije ispuštao Priju iz vida! Ekskluzivni paparaco
Kurir 02.10.2023
O tri koncerta Aleksandre Prijović u Beogradskoj areni, na kojima je okupila oko 50.000 ljudi, još se priča. Dok su region obišle fotografije s koncerata, kao i Aleksandrini spektakularni autfiti, za koje je iskeširala najmanje 70.000 evra, naš paparaco… »
Baka je ćutke plakala: Ovo je priča o najemotivnijoj slici sa tri koncerta Aleksandre Prijović u Areni
Blic 01.10.2023
Emocije, koje je Aleksandra Prijović izazvala svojim glasom i pesmama na sva tri koncerta u beogradskoj Areni, teško mogu da se opišu rečima, ali onih 50.000 ljudi koji su prisustvovali tom spektaklu - sugurno znaju o čemu govorimo. Red suza, red osmeha… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 37 minutajoš 32 povezane

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih