Повезане вести

Нећу оставити народ на КиМ без подршке: Вучић открио шта се десило у Бањској, послао снажну поруку нашим људима и целом свету…

Нећу оставити народ на КиМ без подршке: Вучић открио шта се десило у Бањској, послао снажну поруку нашим људима и целом свету…

Курир 02.10.2023
* Председник открио нове информације о убиству у Бањској * Да се није десила Бањска, нашли би други разлог за терор * Морамо да се боримо за опстанак наших људи, Курти добио сигнал да настави етничко чишћење * Многи из… »
Вучиц́ о ситуацији на КиМ: Крив сам јер сам пре годину дана веровао ЕУ и САД да ц́е испунити обец́ано

Вучиц́ о ситуацији на КиМ: Крив сам јер сам пре годину дана веровао ЕУ и САД да ц́е испунити обец́ано

Спутник 02.10.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је за ситуацију на КиМ крив јер је веровао ЕУ и САД да ц́е испунити шта су написали у решењу од пре годину дана и што је дозволио да зависимо од других. "Крив сам јер сам веровао… »
Чекају да Косово остане без Срба - Вучић отворено о дешавањима у Бањској: Из Берлина стигао налог, и онда почиње хаос

Чекају да Косово остане без Срба - Вучић отворено о дешавањима у Бањској: Из Берлина стигао налог, и онда почиње хаос

Мондо 02.10.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује на Хепи телевизији где говори о притисцима на Србију због дешавања у селу Бањска. Председник Србије Александар Вучић гостује на Хепи телевизији где говори о притисцима на Србију због… »
Вучић у ћирилици: "Буде ли међународна заједница наставила да толерише терор људи ће спаковати ствари и отићи"

Вучић у ћирилици: "Буде ли међународна заједница наставила да толерише терор људи ће спаковати ствари и отићи"

Ало 02.10.2023
Председник Србије Александар Вучић гостује вечерас у емисији Ћирилица на Хепи телевизији, где ће говорити о ситуацији на КиМ и притисцима на Србију након убиства тројице Срба у селу Бањска. Вучић је између осталог вечерас рекао… »

Вести дана »