Povezane vesti
Republikanac pokrenuo inicijativu za smenu Kevina Makartija
Insajder 03.10.2023
Met Gejc, republikanac iz Predstavičkog doma američkog Kongresa pokrenuo je inicijativu za smenu predsednika tog tela, takođe republikanca Kevina Makartija. "Imam dovoljno republikanaca da se naredne nedelje jedna ili dve stvari dese: Kevin Makarti ili… »
Republikanac pokrenuo inicijativu za smenu predsednika Predstavničkog doma
Novi magazin 03.10.2023
Met Gejc, republikanac iz Predstavičkog doma američkog Kongresa pokrenuo je inicijativu za smenu predsednika tog tela, takođe republikanca Kevina Mekartija. "Imam dovoljno republikanaca da se naredne nedelje jedna ili dve stvari dese: Kevin Mekarti ili… »
Republikanac pokrenuo inicijativu za smenu predsednika Predstavničkog doma Mekartija
N1 Info 03.10.2023
Met Gejc, republikanac iz Predstavičkog doma američkog Kongresa pokrenuo je inicijativu za smenu predsednika tog tela, takođe republikanca Kevina Mekartija. „Imam dovoljno republikanaca da se naredne nedelje jedna ili dve stvari dese: Kevin Mekarti ili… »
Zahtjev za smjenu čelnika Predstavničkog doma Kongresa SAD-a
Slobodna Evropa 03.10.2023
Predsjednik Predstavničkog doma američkog Kongresa Kevin McCarthy suočit će se sa referendumom o tome kako vodi taj dom, nakon što je konzervativni predstavnik iz njegove partije pokrenuo inicijativu za njegovu smjenu. "Imam dovoljno republikanaca da se… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 60 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 38 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 1 minutjoš 127 povezanih

Krio se u Francuskoj, više puta menjao ime: Ko je Srbin koji je označen kao direktni izvršilac ubistva kavčana
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Kolaps u Beogradu zbog vojne parade koji će trajati: "Bahatost i bestidnost vrhovnog komandanta" (FOTO)
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih