Povezane vesti

Marko Miljković pravi veliko slavlje! Za rođenje druge mezimice spremio vatromet, ovo su svi detalji: Pripremio i baklje

Marko Miljković pravi veliko slavlje! Za rođenje druge mezimice spremio vatromet, ovo su svi detalji: Pripremio i baklje

Kurir 03.10.2023
Luna Đogani je danas otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će Marko Miljković i ona dati ime Lana. Kako prenose domaći mediji, njen suprug Marko uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli… »
Svi detalji porođaja lune Đogani: Spremna za carski rez, porodica Đogani van sebe od sreće! Mala Lana samo što nije…

Svi detalji porođaja lune Đogani: Spremna za carski rez, porodica Đogani van sebe od sreće! Mala Lana samo što nije…

Kurir 03.10.2023
Luna Đogani sitno broji do trenutka kada će se drugi put ostvariti u ulozi majke. Luna svakog časa treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj su već izabrali ime Lana. - Luna je stigla u porodiliste, spremna je za porođaj! Carski rez je… »
Luna Đogani stigla u porodilište! Pred porođaj se oglasila na mrežama, a njena poruka raznežila je sve!

Luna Đogani stigla u porodilište! Pred porođaj se oglasila na mrežama, a njena poruka raznežila je sve!

Mondo 03.10.2023
Luna Đogani sitno broji do porođaja, a iz bolnice je svojoj ćerki Miji posvetila emotivnu objavu na Instagramu. Luna Đogani sitno broji do porođaja, a iz bolnice je svojoj ćerki Miji posvetila emotivnu objavu na Instagramu. Pobednica Zadruge i… »
(Video): Luna Đogani se oglasila iz porodilišta pred sam porođaj Podelila privatne kadrove sa ćerkom

(Video): Luna Đogani se oglasila iz porodilišta pred sam porođaj Podelila privatne kadrove sa ćerkom

Blic 03.10.2023
Luna Đogani je danas otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će Marko Miljković i ona dati ime Lana. Pred sam porođaj blogerka se oglasila iz bolnice i obratila se najvoljenijoj osobi u životu. Luna je… »
Luna Đogani danas primljena u bolnicu!

Luna Đogani danas primljena u bolnicu!

Svet plus 03.10.2023
Luna Đogani danas je primljena u bolnicu, a bebin dolazak na svet očekuje se u sredu. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama. Marko Miljković i Luna Đogani očekuju drugo dete, a kako mediji prenose… »
"Ovo mi je poslednji dan kod kuće" - Luna Đogani spakovala torbu, spremna je za porodilište! Pokazala šta je sve ponela!

"Ovo mi je poslednji dan kod kuće" - Luna Đogani spakovala torbu, spremna je za porodilište! Pokazala šta je sve ponela!

Mondo 03.10.2023
Luna Đogani i Marko Miljković uskoro će drugi put postati roditelji. Luna Đogani i Marko Miljković uskoro će drugi put postati roditelji. Nakon spontanog pobačaja i priča o razvodu, Luna i Marko su se, čini se, blago povukli iz medija i javnog… »
"Ovo mi je poslednji dan kod kuće" Luna Đogani se spakovala za porodilište, ponela pola ormana, a za svaku stvarčicu ima…

"Ovo mi je poslednji dan kod kuće" Luna Đogani se spakovala za porodilište, ponela pola ormana, a za svaku stvarčicu ima…

Kurir 03.10.2023
Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj su već izabrali ime Lana. Luna je svoje pratioce obavestila da se spakovala za porodilište i pokazala šta - Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam… »
"Ovo mi je poslednji dan kod kuće": Luna Đogani ide u porodilište - pokazala šta je sve spakovala za bolnicu, nema čega…

"Ovo mi je poslednji dan kod kuće": Luna Đogani ide u porodilište - pokazala šta je sve spakovala za bolnicu, nema čega…

Blic 03.10.2023
Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da ide u porodilište. - Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba - kazala… »

Vesti dana »