Повезане вести
Марко Миљковић прави велико славље! За рођење друге мезимице спремио ватромет, ово су сви детаљи: Припремио и бакље
Курир 03.10.2023
Луна Ђогани је данас отишла у породилиште где ће царским резом на свет донети друго дете, ћеркицу којој ће Марко Миљковић и она дати име Лана. Како преносе домаћи медији, њен супруг Марко увелико спрема велико славље који је… »
Сви детаљи порођаја луне Ђогани: Спремна за царски рез, породица Ђогани ван себе од среће! Мала Лана само што није стигла!…
Курир 03.10.2023
Луна Ђогани ситно броји до тренутка када ће се други пут остварити у улози мајке. Луна сваког часа треба да се породи и на свет донесе девојчицу којој су већ изабрали име Лана. - Луна је стигла у породилисте, спремна је за… »
Луна Ђогани стигла у породилиште! Пред порођај се огласила на мрежама, а њена порука разнежила је све!
Мондо 03.10.2023
Луна Ђогани ситно броји до порођаја, а из болнице је својој ћерки Мији посветила емотивну објаву на Инстаграму. Луна Ђогани ситно броји до порођаја, а из болнице је својој ћерки Мији посветила емотивну објаву на Инстаграму… »
(Видео): Луна Ђогани се огласила из породилишта пред сам порођај Поделила приватне кадрове са ћерком
Блиц 03.10.2023
Луна Ђогани је данас отишла у породилиште где ће царским резом на свет донети друго дете, ћеркицу којој ће Марко Миљковић и она дати име Лана. Пред сам порођај блогерка се огласила из болнице и обратила се највољенијој особи у… »
"Ово ми је последњи дан код куће" - Луна Ђогани спаковала торбу, спремна је за породилиште! Показала шта је све понела!
Мондо 03.10.2023
Луна Ђогани и Марко Миљковић ускоро ће други пут постати родитељи. Луна Ђогани и Марко Миљковић ускоро ће други пут постати родитељи. Након спонтаног побачаја и прича о разводу, Луна и Марко су се, чини се, благо повукли из… »
"Ово ми је последњи дан код куће" Луна Ђогани се спаковала за породилиште, понела пола ормана, а за сваку стварчицу има разлог…
Курир 03.10.2023
Победница "Задруге 2" Луна Ђогани ускоро треба да се породи и на свет донесе девојчицу којој су већ изабрали име Лана. Луна је своје пратиоце обавестила да се спаковала за породилиште и показала шта - Ово ми је последњи дан код… »
"Ово ми је последњи дан код куће": Луна Ђогани иде у породилиште - показала шта је све спаковала за болницу, нема чега нема…
Блиц 03.10.2023
Победница "Задруге 2" Луна Ђогани поделила је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама да иде у породилиште. - Ово ми је последњи дан код куће! Спремила сам се за одлазак у породилиште, ово ми је други пут, па знам мало боље… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 38 минутајош 24 повезане
Више од 30 локација у Сремској Митровици на којима грађани могу поднети пријаву за легализацију објеката
Озон пре 13 минутајош 14 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 2 сатајош 11 повезаних