Повезане вести

Богданова изјава разочараће навијаче партизана! Црно-бели узалуд чекају капитена Србије?!

Богданова изјава разочараће навијаче партизана! Црно-бели узалуд чекају капитена Србије?!

Мондо 03.10.2023
Капитен српске репрезентације Богдан Богдановић открио је где жели да заврши своју каријеру након истека уговора у Хоксима. Капитен српске репрезентације Богдан Богдановић открио је где жели да заврши своју каријеру након истека… »
Богдановић: Максимално сам спреман, помогло ми играње на СП

Богдановић: Максимално сам спреман, помогло ми играње на СП

Спорт клуб 03.10.2023
Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић изјавио је да му је наступ за репрезентацију Србије на Светском првенству у Манили много значио и додао да би волео да заврши каријеру у америчком клубу, преносе локални медији. Богдановић је… »
ВИДЕО Богдановић открио где би волео да заврши каријеру: „Надам се…“

ВИДЕО Богдановић открио где би волео да заврши каријеру: „Надам се…“

Нова 03.10.2023
Речи које могу да разочарају црно-беле. Богдан Богдановић, капитен селекције Србије, вратио се након сребра на Мундобаскету у Атланту и полако се спрема за почетак нове сезоне. Навијачи Партизана су се још од његовог одласка у… »
Богдановић открио где би волео да заврши каријеру - Одговор није Партизан!

Богдановић открио где би волео да заврши каријеру - Одговор није Партизан!

Спортске.нет 03.10.2023
Капитен кошаркашке репрезентације Богдан Богдановић вратио се у свој клуб Атланта Хоуксе пред почетак тренинга за нову НБА сезону. Богдановић је предводио Србију до финала Мундобаскета у Манили, а сада га очекују клупске обавезе… »

Вести дана »