Повезане вести

То што сам зарадио је мизерија! Пријин велики хит има 80 милиона прегледа - Композитор открио колико је новца он узео!

То што сам зарадио је мизерија! Пријин велики хит има 80 милиона прегледа - Композитор открио колико је новца он узео!

Мондо 03.10.2023
Композитор Стева Симеуновић проговорио је о Александри Пријовић и њеном великом хиту који ју је прославио. Композитор Стева Симеуновић проговорио је о Александри Пријовић и њеном великом хиту који ју је прославио. Александра… »
„То што сам ја зарадио од те песме је мизерија“: Чувени композитор проговорио о хиту који је прославио Александру Пријовић…

„То што сам ја зарадио од те песме је мизерија“: Чувени композитор проговорио о хиту који је прославио Александру Пријовић…

Нова 03.10.2023
Композитор Стева Симеуновић, један од сигурно значајнијих људи у каријери Александре Пријовић, појавио се на њеном трећем концерту у београдској Штарк арени. Стева је дошао сам, те нам је открио како је Прија изгледала пре… »
Композитор открио колико је зарадио од хита Александре Пријовић: Сетио се њених почетака: "Није знала шта жели"

Композитор открио колико је зарадио од хита Александре Пријовић: Сетио се њених почетака: "Није знала шта жели"

Блиц 03.10.2023
Стева Симеуновић компоновао је први велики хит Александре Пријовић "За нас касно је", а за домаће медије испричао је како је певачица деловала на почетку каријере. - Није она ни знала шта тада жели у том тренутку, ни шта да… »
Написао је пријин први и највећи хит, а зарадио мизерију! Огласио се композитор: Све договорио са Борком! Ево како је све…

Написао је пријин први и највећи хит, а зарадио мизерију! Огласио се композитор: Све договорио са Борком! Ево како је све…

Курир 03.10.2023
Композитор Стева Симеуновић, један од сигурно значајнијих људи у каријери Александре Пријовић, појавио се на њеном трећем концерту у београдској Арени. Он се сада присетио њених почетака. Открио је како је изгледала пре скоро… »
Није наследила само мамину лепоту: Ево како Пријина мајка пева уживо и разваљује моћним гласом! (видео)

Није наследила само мамину лепоту: Ево како Пријина мајка пева уживо и разваљује моћним гласом! (видео)

Курир 03.10.2023
Музичка звезда Александра Пријовић (28) одржала је прошле недеље три јако успешна концерта у београдској Арени, док јој предстоје концерти и у градовима региона. Њена мајка Борка Михајловић јој је одувек била огромна подршка у… »
Сад је јасно на кога је талентована Александра Пријовић: Певачицина мајка запевала чувени хит и све одушевила моћним гласом…

Сад је јасно на кога је талентована Александра Пријовић: Певачицина мајка запевала чувени хит и све одушевила моћним гласом…

Нова 03.10.2023
Певачица Александра Пријовић протеклих дана је одржала три концерта у београдској Штарк Арени. Она је постигла невероватан успех, а како је истакла, великим делом је за то заслужна и подршка коју има од своје породице. Њена… »

Вести дана »