Povezane vesti
To što sam zaradio je mizerija! Prijin veliki hit ima 80 miliona pregleda - Kompozitor otkrio koliko je novca on uzeo!
Mondo 03.10.2023
Kompozitor Steva Simeunović progovorio je o Aleksandri Prijović i njenom velikom hitu koji ju je proslavio. Kompozitor Steva Simeunović progovorio je o Aleksandri Prijović i njenom velikom hitu koji ju je proslavio. Aleksandra Prijović nakon tri održana… »
„To što sam ja zaradio od te pesme je mizerija“: Čuveni kompozitor progovorio o hitu koji je proslavio Aleksandru Prijović…
Nova 03.10.2023
Kompozitor Steva Simeunović, jedan od sigurno značajnijih ljudi u karijeri Aleksandre Prijović, pojavio se na njenom trećem koncertu u beogradskoj Štark areni. Steva je došao sam, te nam je otkrio kako je Prija izgledala pre skoro deceniju kada je došla… »
Kompozitor otkrio koliko je zaradio od hita Aleksandre Prijović: Setio se njenih početaka: "Nije znala šta želi"
Blic 03.10.2023
Steva Simeunović komponovao je prvi veliki hit Aleksandre Prijović "Za nas kasno je", a za domaće medije ispričao je kako je pevačica delovala na početku karijere. - Nije ona ni znala šta tada želi u tom trenutku, ni šta da snimi. Ja sam više tad… »
Napisao je prijin prvi i najveći hit, a zaradio mizeriju! Oglasio se kompozitor: Sve dogovorio sa Borkom! Evo kako je sve…
Kurir 03.10.2023
Kompozitor Steva Simeunović, jedan od sigurno značajnijih ljudi u karijeri Aleksandre Prijović, pojavio se na njenom trećem koncertu u beogradskoj Areni. On se sada prisetio njenih početaka. Otkrio je kako je izgledala pre skoro deceniju kada je došla… »
Nije nasledila samo maminu lepotu: Evo kako Prijina majka peva uživo i razvaljuje moćnim glasom! (video)
Kurir 03.10.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona. Njena majka Borka Mihajlović joj je oduvek bila ogromna podrška u svemu, a malo ko zna da… »
Sad je jasno na koga je talentovana Aleksandra Prijović: Pevačicina majka zapevala čuveni hit i sve oduševila moćnim glasom…
Nova 03.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović proteklih dana je održala tri koncerta u beogradskoj Štark Areni. Ona je postigla neverovatan uspeh, a kako je istakla, velikim delom je za to zaslužna i podrška koju ima od svoje porodice. Njena majka Borka Mihajlović sve… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 11 minutajoš 20 povezanih
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
Južne vesti pre 26 minutajoš 19 povezanih
Ovaj dan doneće preokret vremena: Evo kada temperatura pada sa 34 na 24°C i kada stižu pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 26 minutajoš 13 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih
Danas počinje Petrovski post: Šta je dozvoljeno, a šta nije do 12. jula
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih