Povezane vesti
Igor Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
RTS 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane "Pronađi me" namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, izjavio je za RTS Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će… »
Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
Euronews 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane, "Pronađi me", namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će funkcionisati… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 5 satijoš 50 povezanih
Nakon nasilja nad studentima, protesti u Novom Sadu i Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 31 povezana
Oglasilo se ministarstvo nakon propalih pregovora sa poljoprivrednicima: Proizvođači mleka u Srbiji imaju najveće podsticaje na svetu
Morava info pre 58 minutajoš 60 povezanih
Policija između demonstranata i ograđenog gradilišta u parku Ušće, oboren jedan deo ograde (VIDEO)
Insajder pre 18 minutajoš 18 povezanih
UHAPŠEN ZBOG KRAĐE U NIŠU: Iz prodavnica odneli 12 parfema i dva mobilna telefona – šteta skoro 200.000 dinara
Glas juga pre 2 satajoš 27 povezanih