Povezane vesti
Igor Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
RTS 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane "Pronađi me" namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, izjavio je za RTS Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će… »
Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
Euronews 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane, "Pronađi me", namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će funkcionisati… »
Vesti dana »
Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i 23 povređene osobe
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 88 povezanih
Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, mirovnjaci, sankcije i Trampove poruke
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 68 povezanih
Stravična nesreća kod Velike Plane, ima mrtvih: Užas na auto-putu, formirala se kolona duga 10km
Mondo pre 50 minutajoš 24 povezane
Istorijski uspeh BiH na Eurobasketu: Nurkić je uveo u osminu finala, čekala je 32 godine
Mondo pre 29 minutajoš 29 povezanih