Povezane vesti
Igor Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
RTS 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane "Pronađi me" namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, izjavio je za RTS Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će… »
Jurić: Sistem uzbunjivanja javnosti "Pronađi me" namenjen je deci u životnoj opasnosti
Euronews 03.10.2023
Sistem uzbunjivanja javnosti kada dete nestane, "Pronađi me", namenjen je mališanima koje se nalaze u životnoj opasnosti, kaže Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ističe da će funkcionisati… »
Vesti dana »
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Dačić o raspravi u Skupštini o nepoverenju Vladi: Očekivao sam ozbiljniju argumentaciju opozicije
RTV pre 34 minutajoš 16 povezanih
Metro u Barseloni ponovo radi posle požara: Tokom vanredne situacije povređeno 139 osoba (video)
Kurir pre 19 minutajoš 18 povezanih
Zelenski otkrio šta su prioriteti za Ukrajinu: Oglasio se odmah po sletanju u Ameriku, sledi sastanak sa Trampom (video)
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Zatresao se Japan: Zemljotres jačine 6,5 pogodio zemlju, "ljuljalo se"
Blic pre 4 minutajoš 11 povezanih