Povezane vesti
Telekom Srbija razvio platformu „Za moj grad” za bolji život u zajednicama
Politika 03.10.2023
APATIN – Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu „Za moj grad”, kako bi opštinama u Srbiji omogućio da u saradnji sa građanima kreiraju bolje uslove za život u svojim zajednicama. Ova platforma, koju čine mobilna i veb aplikacija… »
Telekom Srbija razvio platformu "Za moj grad" za bolji život u zajednicama
Blic 03.10.2023
Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu "Za moj grad", kako bi opštinama u Srbiji omogućio da u saradnji sa građanima kreiraju bolje uslove za život u svojim zajednicama. Ova platforma, koju čine mobilna i veb aplikacija, predstavljena je u… »
Digitalna platforma Telekoma Srbija „Za moj grad“
Mondo 03.10.2023
Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu „Za moj grad“ kako bi opštinama u Srbiji omogućio da u saradnji sa građanima kreiraju bolje uslove za život u svojim zajednicama. Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu „Za moj grad“ kako bi… »
Telekom Srbija u Malom Iđošu i Apatinu predstavio platformu "Za moj grad"
RTV 03.10.2023
APATIN - Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu "Za moj grad", kako bi opštinama u Srbiji omogućio da u saradnji sa građanima kreiraju bolje uslove za život u svojim zajednicama. Ova platforma, koju čine mobilna i veb aplikacija, predstavljena… »
Digitalna platforma Telekoma Srbija „Za moj grad“
Kurir 03.10.2023
Telekom Srbija razvio je digitalnu platformu „Za moj grad“ kako bi opštinama u Srbiji omogućio da u saradnji sa građanima kreiraju bolje uslove za život u svojim zajednicama. Ova platforma, koju čine mobilna i veb aplikacija, predstavljena je u… »
Vesti dana »
Mesec dana od nesreće na železničkoj stanici: Evo u kakvom stanju se nalaze povređeni u Novom Sadu
Mondo pre 2 satajoš 44 povezane
Radnici Čistoće peru farbu sa Trga slobode nakon protesta, bilo i incidenata
Novi magazin pre 3 satajoš 29 povezanih
Putin potpisao zakon o budžetu – predviđena rekordna potrošnja za odbranu
N1 Info pre 26 minutajoš 25 povezanih
Barsa bez Laprovitole ne može da se sastavi, novi poraz "blaugrane"!
Sportske.net pre 3 satajoš 20 povezanih