Повезане вести

Ја не бих могао животињу да убијем! Марјановић изашао из затвора, па у ауту дао интервју: Њу једва чекам да видим!

Ја не бих могао животињу да убијем! Марјановић изашао из затвора, па у ауту дао интервју: Њу једва чекам да видим!

Мондо 03.10.2023
Зоран Марјановић након изласка из притвора једва чека да види ћерку Јану. Зоран Марјановић након изласка из притвора једва чека да види ћерку Јану. Зорану Марјановић, који је осуђен на 40 година затвора за убиство супруге Јелене… »
"Једва чекам да видим Ћерку": Ево шта је све Зоран Марјановић изговорио након изласка из затвора

"Једва чекам да видим Ћерку": Ево шта је све Зоран Марјановић изговорио након изласка из затвора

Блиц 03.10.2023
Зорану Марјановић осуђеном за убиство супруге Јелене Марјановић укинут је притвор. Он је по изласку из Централног затвора дао своју прву изјаву у којој је истакао да се нада да ће правда победити. - Мало сам искрено затечен… »
Прва изјава Зорана Марјановића по изласку из затвора

Прва изјава Зорана Марјановића по изласку из затвора

Телеграф 03.10.2023
"Ја заиста нисам човек који би могао да убије животињу, камоли човека" Зорану Марјановић осуђеном за убиство супруге Јелене Марјановић укинут је притвор и првостепена пресуда. Зоран је у ексклузивној изјави за Информер истакао… »

Вести дана »